MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Home Cinema: 10 ταινίες που βλέπουμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε και το τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι πλούσιο, με το “Aftersun”, ένα all-time classic διαμαντάκι του Χίτσκοκ, αλλά και την “Τελευταία Μονομαχία” του Ρίντλεϊ Σκοτ ανάμεσα στις ταινίες που ξεχωρίσαμε.

Monopoli Team

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε και εμείς πιστοί στο ραντεβού μας, σας προτείνουμε τις καλύτερες ταινίες που μπορείτε να δείτε είτε στην τηλεόραση, είτε σε κάποια από τις δημοφιλείς streaming πλατφόρμες. Αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα είναι πλούσιο, με all-time classic, διαχρονικές επιτυχίες, μέχρι πρόσφατα blockbusters, αλλά και διαμαντάκια που διέπρεψαν σε διεθνή φεστιβάλ.

#1 Ο Ιντιάνα Τζόουνς και η Τελευταία Σταυροφορία, 18/09, 21:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD

Περιπέτεια αμερικανικής παραγωγής του 1989
Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ , Ηθοποιοί: Χάρισον Φορντ,Σον Κόνερι,Άλισον Ντούντι

Υπόθεση: Ο Ιντιάνα Τζόουνς επιστρέφει με νέα αποστολή. Αν κι έχει αποφασίσει να αποφεύγει τις μεγάλες συγκινήσεις, δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια νέα περιπέτεια που τον θέλει να αναζητά το Ιερό Δισκοπότηρο… Η ταινία τιμήθηκε με Όσκαρ.

#2 F9 The Fast Saga, 18/09, 00:00 στο STAR

Περιπέτεια δράσης αμερικανικής παραγωγής 2021

Σκηνοθεσία: Τζάστιν Λι, Ηθοποιοί: Βιν Ντίζελ,Μισέλ Ροντρίγκεζ,Ταϊρίζ Γκίμπσον, Έλεν Μίρεν, Σαρλίζ Θερόν Κρις «Λούντακρις» Μπρίτζες, Τζον Σίνα, Τζορντάνα Μπρούστερ, Νάταλι Εμάνουελ, Cardi B, Oσούνα

Υπόθεση: Όσο γρήγορος και αν είσαι, δεν μπορείς να ξεφύγεις από το παρελθόν σου.Ο Ντομ Τορέτο, ζει μια ήσυχη ζωή μαζί με τη Λέτι και τον γιο τους, τον μικρό Μπράιαν, όμως γνωρίζει καλά ότι ο κίνδυνος πάντα θα καραδοκεί στον ορίζοντα. Αυτή τη φορά, η απειλή θα αναγκάσει τον Ντομ να αντιμετωπίσει τις αμαρτίες του παρελθόντος του, αν θέλει να σώσει τους αγαπημένους του ανθρώπους. Η ομάδα του συγκεντρώνεται ξανά, με σκοπό να σταματήσει μια συνωμοσία παγκοσμίων διαστάσεων, στην οποία ηγείται ο πιο ικανός δολοφόνος και ο πιο δεινός οδηγός, που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ: ένας άντρας που τυχαίνει να είναι ο ξεχασμένος αδερφός του Ντομ, ο Τζέικομπ.

#3 Έτερος Εγώ, 19/09, 21:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD

Αστυνομικό Θρίλερ ελληνικής παραγωγής του 2016

Σκηνοθεσία: Σωτήρης Τσαφούλιας , Ηθοποιοί: Πυγμαλίων Δαδακαρίδης,Δημήτρης Καταλειφός,Φρανσουά Κλουζέ

Υπόθεση: Αθήνα, 2015. Πέντε δολοφονίες. Κοινό χαρακτηριστικό, αρχαία ρητά του Πυθαγόρα στον τόπο του εγκλήματος. Ένας ιδιόρρυθμος εγκληματολόγος αναλαμβάνει να βοηθήσει στην εξιχνίασή τους, με αναπάντεχο σύμμαχο έναν καθηγητή μαθηματικών

#4 Αμερικάνικο Όνειρο, 19/09, 22:00, στην ΕΡΤ2

Δραματική ταινία, ρουμανικής παραγωγής 2018.

Σκηνοθεσία: Ιοάνα Ουρικάρου, Πρωταγωνιστούν: Μαλίνα Μανοβίτσι, Ντίλαν Σμιθ, Στιβ Μπέισικ, Μιλάν Χουρντούκ

Υπόθεση: Η Μάρα, μια τριαντάχρονη ανύπαντρη μητέρα από την Ρουμανία, εργάζεται στις ΗΠΑ σαν αποκλειστική νοσοκόμα με προσωρινή βίζα. Θέλοντας να εξασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον για τον γιo της, παντρεύεται τον ασθενή της, Ντάνιελ, λίγο πριν λήξει η άδεια παραμονής της. Οι διαδικασίες για την απόκτηση της πράσινης κάρτας ξεκινούν δίνοντας συνεντεύξεις στον αρμόδιο υπάλληλο του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής, τον Mότζι. Τα πράγματα όμως περιπλέκονται και προκύπτουν συνεχώς εμπόδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα ebooks “γιορτάζουν”: 4 εκδοτικοί οίκοι μάς προτείνουν τα αγαπημένα τους12.09.2018

#5 Mamma Mia, 20/09, 00:00 στον ΑΝΤ1

Μιούζικαλ, αμερικανικής & βρετανικής παραγωγής 2008.

Σκηνοθεσία: Φιλίντα Λόιντ. Παίζουν: Μέριλ Στριπ, Πιρς Μπρόσναν, Κόλιν Φερθ,Στέλαν Σκάρσγκορντ, Τζούλι Γουόλτερς, Ντόμινικ Κούπερ, Αμάντα Σάιφρεντ, Κριστίν Μπαράνσκι.

Υπόθεση: Μια μητέρα. Με φόντο ένα ελληνικό νησί, παρακολουθούμε την ιστορία μίας μητέρας και της κόρης της, αλλά και την πορεία μιας ολόκληρης ζωής… Την παραμονή του γάμου της, η Σόφι, αποφασίζει να μάθει με οποιονδήποτε τρόπο ποιος είναι ο πατέρας της για να βρει επιτέλους την αλήθεια για την ταυτότητά της… Όταν πέφτει στα χέρια της το ημερολόγιο της μητέρας της, Ντόνα, ο μίτος αρχίζει να ξετυλίγεται και να διαγράφεται στον ορίζοντα η ταυτότητα του πατέρα της, καθώς την εποχή εκείνη υπήρχαν τρεις άντρες στη ζωή της… Έτσι, τρεις άγνωστοι μεταξύ τους άντρες, φτάνουν στο ειδυλλιακό ελληνικό νησί, καλεσμένοι στο γάμο και το ερωτικό παρελθόν της μητέρας της νύφης, αναβιώνει…

#6 Η Τελευταία Μονομαχία (The Last Duel), 21/09, 22:00 στο STAR

Ιστορικό δράμα, βρετανικής και αμερικανικής παραγωγής 2021.

Σκηνοθεσία: Ρίντλεϊ Σκοτ, Ηθοποιοί: Ματ Ντέιμον, Άνταμ Ντράιβερ, Τζόντι Κόμερ, Μπεν Άφλεκ, Χάριετ Γουόλτερ

Υπόθεση: Ο Ζαν Ντε Καρούζ είναι ένας αξιοσέβαστος ιππότης, διάσημος για τη γενναιότητά του και τις εξαιρετικές του ικανότητες στο πεδίο της μάχης. Ο Ζακ Λε Γκρι είναι ένας Νορμανδός ακόλουθος, του οποίου η ευφυΐα και η ευφράδεια τον καθιστούν έναν από τους πλέον αξιοθαύμαστους ευγενής στα δικαστήρια. Όταν η σύζυγος του Καρούζ, Μαργκερίτ, δέχεται βίαιη επίθεση από τον Λε Γκρι, μια κατηγορία την οποία εκείνος αρνείται, εκείνη δεν δέχεται να παραμείνει σιωπηλή και κατηγορεί ευθέως τον κακοποιητή της, μια πράξη απαράμιλλου θάρρους, που θέτει, όμως, τη ζωή της σε κίνδυνο. Η επακόλουθη μονομαχία μέχρι θανάτου θέτει τη μοίρα και των τριών στα χέρια του Θεού…

#7 Aftersun, 22/09, στις 21:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD

Δραματική ταινία βρετανικής και αμερικανικής παραγωγής του 2022

Σκηνοθεσία: Σάρλοτ Γουέλς , Ηθοποιοί: Πολ Μέσκαλ,Φράνκι Κόριο,Σίλια Ρόουλσον-Χολ

Μία από τις καλύτερες ταινίες της περασμένης χρονιάς κάνει πρεμιέρα στην COSMOTE TV. Υπόθεση: Η 11χρονη Σόφι περνά με τον χωρισμένο πατέρα της ξένοιαστες ημέρες διακοπών σε κάποιο θέρετρο της Τουρκίας. Είκοσι χρόνια μετά, επαναφέρει στη μνήμη της στιγμές αυτού του σημαντικού ταξιδιού… Η ταινία ήταν υποψήφια για Όσκαρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ5+1 ταινίες που ανυπομονούμε να δούμε αυτό το φθινόπωρο12.09.2018

#8 The Assistant, 22/09, 22:00 στην ΕΡΤ2

Κοινωνικό δράμα, παραγωγής ΗΠΑ 2019.

Σκηνοθεσία: Κίτι Γκριν, Πρωταγωνιστούν: Τζούλια Γκάρνερ, Μάθιου Μακφάντιεν, Κριστίν Φρόζεθ, Μπρέγκε Χάινεν, Πάτρικ Γουίλσον.

Υπόθεση: Η Τζέιν, που πρόσφατα αποφοίτησε από το κολέγιο και με ταλέντο στην παραγωγή ταινιών, μόλις βρήκε τη δουλειά των ονείρων της, ως βοηθός σε έναν ισχυρό άντρα της βιομηχανίας του θεάματος. Η ημέρα της στη δουλειά είναι σχεδόν η ίδια με κάθε άλλον υπάλληλο στο γραφείο: φτιάχνει καφέ, παραγγέλνει μεσημεριανό, κανονίζει τους χώρους διαμονής για τα ταξίδια και λαμβάνει τηλεφωνικά μηνύματα. Αλλά καθώς ακολουθεί την καθημερινή της ρουτίνα, ολοένα και παρατηρεί την κακομεταχείριση που ύπουλα χρωματίζει κάθε πτυχή της εργασιακής της ημέρας. Απέναντι σε αυτή τη συσσώρευση ταπεινώσεων, η Τζέιν τώρα αποφασίζει να πατήσει πόδι.

#9 Η Απίθανη Πιθανότητα του Έρωτα με την Πρώτη Ματιά στο NETFLIX

Ρομαντική κομεντί με τους Χέιλι Λου Ρίτσαρντσον, Μπεν Χάρντι και Τζαμίλα Τζαμίλ. Σύνοψη: Δύο ξένοι έρχονται κοντά σε μια πτήση για το Λονδίνο, αλλά ένα παιχνίδι της μοίρας τους χωρίζει. Το να ξαναβρεθούν δείχνει απίθανο – αλλά ο έρωτας αψηφά τα εμπόδια.
*Διαθέσιμη από 15 Σεπτεμβρίου.

#10 Δολοφονία (Murder!) του Άλφρεντ Χίτσκοκ στο Cinobo

Τέσσερις σπάνιοι τίτλοι της πρώιμης φιλμογραφίας του μετρ του σασπένς, Άλφρεντ Χίτσκοκ, παρουσιάζονται στο Cinobo σε μια συλλογή με τίτλο Early Hitchcock, ένα συναρπαστικό δείγμα της μετέπειτα μεγαλειώδους και τόσο επιδραστικής πορείας του. Αυτή την εβδομάδα βλέπουμε την ταινία “Δολοφονία”. Εξόχως διασκεδαστικό και αγωνιώδες δικαστικό δράμα της αγγλικής περιόδου του Χίτσκοκ μετατρέπεται στα χέρια του σε πρώιμη μελέτη για την ηδονοβλεψία του βλέμματος και τη χειραγώγηση του θεατή.
*Διαθέσιμη από 18 Σεπτεμβρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Ο Κένεθ Μπράνα κλείνει τους λογαριασμούς του με την Άγκαθα Κρίστι12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b