MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Telegraph: Αυτοί είναι οι δύο κορυφαίοι φθινοπωρινοί προορισμοί της Ελλάδας

H Telegraph προτείνει δύο ελληνικούς προορισμούς ανάμεσά στους καλύτερους της Ευρώπης για διακοπές το φθινόπωρο – Συνδυάζουν μοναδικά βουνό και θάλασσα.

Photo by Dawid Sawila on Unsplash
Photo by Dawid Sawila on Unsplash
Monopoli Team

Οι διακοπές τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο προσφέρουν χαλάρωση χωρίς ορδές τουριστών, χαμηλές τιμές και ιδανικές θερμοκρασίες, αναφέρει σε πρόσφατο άρθρο της η βρετανική εφημερίδα Telegraph, ξεχωρίζοντας 10+1 κορυφαίους προορισμούς της Ευρώπης για το φθινόπωρο. Ανάμεσά τους βρίσκονται και δύο ελληνικοί προρισμοί που συνδυάζουν μοναδικά βουνό και θάλασσα: η Κρήτη και η Πελοπόννησος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟι ταινίες της εβδομάδας: Ο Κένεθ Μπράνα κλείνει τους λογαριασμούς του με την Άγκαθα Κρίστι12.09.2018

Κρήτη
Σπιναλόγκα, Photo by Joshua Kettle on Unsplash

Σπιναλόγκα, Photo by Joshua Kettle on Unsplash

Η Κρήτη είναι ιδανικός προορισμός για όσους θέλουν να συνδυάσουν βουνό και θάλασσα, να επισκεφθούν γραφικές πόλεις αλλά και χωριά μέσα στην ορεινή φύση και να κάνουν τις τελευταίες βουτιές – όσο ο καιρός το επιτρέπει – σε εντυπωσιακές παραλίες. Για την Κρήτη η Telegraph αναφέρει ότι «από το σύνολο των ελληνικών νησιών, διαθέτει τη μεγαλύτερη καλοκαιρινή περίοδο με αξιόπιστο καιρό. Οι θερμοκρασίες του Σεπτεμβρίου κορυφώνονται στους 25 βαθμούς Κελσίου, πέφτοντας μόνο γύρω στους 18 βαθμούς τη νύχτα» και ότι το νησί «έχει 10 ώρες ηλιοφάνειας καθημερινά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυτοί είναι οι ακριβότεροι και οι φθηνότεροι προορισμοί για διακοπές στον κόσμο12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b