MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΑΞΙΔΙΑ

Ελσίνκι: Οδηγός για ένα αξέχαστο ταξίδι στη φινλανδική πρωτεύουσα

Ιστορία, φύση, αρχιτεκτονική και ντιζάιν συνδυάζονται μοναδικά σε μια πόλη με ιδιαίτερη γοητεία. Συγκεντρώσαμε σε μια λίστα τα καλύτερα του Ελσίνκι.

Monopoli Team

Από το ατμοσφαιρικό λιμάνι με τα παγοθραυστικά και τα φεριμπότ που συνδέουν τα νησάκια του αρχιπελάγους έως τα εκπληκτικά art nouveau κτήρια, τις καταπράσινες πλατείες και τις αναγεννημένες γειτονιές, το Ελσίνκι, αν και μικρό στο μέγεθος, κρύβει ενδιαφέρουσες εκπλήξεις.

Μπορεί η Φινλανδία να έχει συνδεθεί με τα Χριστούγεννα και χωριό του Άη Βασίλη, όμως η πρωτεύουσά της έχει πολλά περισσότερα πράγματα να σας δείξει. Ιστορία, φύση, αρχιτεκτονική και design συνδυάζονται μοναδικά σε αυτή την πόλη του ευρωπαϊκού Βορρά με την ιδιαίτερη γοητεία. Εδώ έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να δείτε και να κάνετε στο Ελσίνκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠόρτο: Οι εμπειρίες που αξίζει να ζήσετε στην πόλη-διαμάντι της Πορτογαλίας12.09.2018

Τι να κάνετε στο Ελσίνκι

Θαυμάστε την αρχιτεκτονική και τα μνημεία της πόλης

Κάντε μια μεγάλη βόλτα στο κέντρο της πόλης για να χαζέψετε την αρχιτεκτονική πολυμορφία. Θα δείτε κτήρια διαφόρων εποχών που διατηρούν τη γοητεία τους. Ο τεράστιος Κεντρικός Σιδηροδρομικός Σταθμός, σχεδιασμένος από τον Eliel Saarinen, τον σημαντικότερο εκπρόσωπο του Εθνικού Ρομαντικού στυλ, αποτελεί σήμα κατατεθέν του Ελσίνκι. Το Εθνικό Θέατρο, το Εθνικό Μουσείο και τα κτήρια της περιοχής Katajanokka αποτελούν διαμάντια της art nouveau αρχιτεκτονικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTimes: Τα καλύτερα ελληνικά νησιά για διακοπές το φθινόπωρο12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b