MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Κάνε ότι Κοιμάσαι: Καθήλωσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν

Το «Κάνε ότι Κοιμάσαι» επέστρεψε. Οι τηλεθεατές ανατρίχιασαν από την έντονη σκηνή του Σπύρου Παπαδόπουλου με την κόρη του.

Monopoli Team

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (11/9) η βραβευμένη σειρά της ΕΡΤ «Κάνε ότι Κοιμάσαι» και το κοινό αποθέωσε τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την καθηλωτική σκηνή με την κόρη του, Νάσια, στο πρώτο επεισόδιο της β’ σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Μάγισσα: Τρυπώσαμε στο set και πήραμε μια γεύση από όσα θα δούμε στην πολυαναμενόμενη υπερπαραγωγή12.09.2018

Ο ήρωάς του, Νικόλας Καλλίρης, θέλησε να γίνει προσωρινά ερημίτης προκειμένου να καθαρίσει από τις τύψεις και τις σκοτεινές σκέψεις μετά το μακελειό στο σχολείο του. Πίσω, ωστόσο, είχε μείνει η κόρη του, η Νάσια, που προσπαθούσε και εκείνη να επουλώσει τις δικές τις πληγές μετά τον θάνατο του Στάθη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Παραλία: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς της ΕΡΤ – και ανυπομονούμε να δούμε περισσότερα12.09.2018

Παρόλα αυτά, ο Νικόλας αποφάσισε να επιστρέψει και το έκανε σε μία πολύ κρίσιμη νύχτα. Η Νάσια είχε βγει να διασκεδάσει, μέθυσε και ήρθε κοντά με κάποιον άγνωστο σε ένα μπαρ. Βγήκαν μαζί έξω, εκείνος τη φίλησε παρά τη θέληση της και την κόλλησε στον τοίχο.

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b