MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η ταινία που δεν θα δείτε ποτέ: Είναι προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει το 2115

Η ίδια η ταινία έχει σφραγιστεί σε ένα χρηματοκιβώτιο υψηλής τεχνολογίας, προστατεύεται από αλεξίσφαιρο γυαλί και φυλάσσεται στα κελάρια του Λουδοβίκου XIII στο Κονιάκ της Γαλλίας.

Monopoli Team

Καθώς οι λάτρεις του κινηματογράφου περιμένουν με ανυπομονησία τις επερχόμενες κυκλοφορίες το 2023 και μετά, υπάρχει ένα κινηματογραφικό διαμάντι που θα παραμείνει βασανιστικά απρόσιτο μέχρι το μακρινό μέλλον: «100 χρόνια: Η ταινία που δεν θα δείτε ποτέ». Αυτό το αινιγματικό έργο, σε σκηνοθεσία του Robert Rodriguez και με το ταλέντο του ηθοποιού και συγγραφέα John Malkovich, δεν είναι μια τυπική κινηματογραφική κυκλοφορία. Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα κινηματογραφικό πείραμα επικών διαστάσεων, συνδεδεμένο με τη διαδικασία γήρανσης ενός πολυτελούς ποτού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Η Μάγισσα» έρχεται στον ΑΝΤ1: Γνωρίστε τoυς χαρακτήρες της σειράς12.09.2018

Ο ίδιος ο τίτλος της ταινίας, «100 χρόνια», είναι μια αναφορά στο χρόνο που χρειάζεται ένα μπουκάλι κονιάκ Louis XIII, ιδιοκτησίας του Rémy Martin, για να ωριμάσει στην τελειότητα. Αυτή η ενδιαφέρουσα συνεργασία μεταξύ του κόσμου του κινηματογράφου και των εκλεκτών αλκοολούχων ποτών έχει δημιουργήσει αρκετό θόρυβο στους λάτρεις της ταινίας, παρόλο που θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τις 18 Νοεμβρίου 2115 για την πρεμιέρα της ταινίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιώργος Λάνθιμος: Σε ποιες πλατφόρμες μπορούμε να δούμε τις ταινίες του;12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στα gazzetta.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b