MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Βασιλικό ταξίδι: Αυτές είναι οι 7 πιο εξωφρενικές business class θέσεις στις αεροπορικές εταιρείες

Προσωπικός μπάτλερ, σουίτες με τρία υπνοδωμάτια και γαστρονομική εμπειρία άλλου επιπέδου είναι μερικά μόνο από τα προνόμια που φέρνουν επανάσταση στα αεροπορικά ταξίδια.

Photo by Alexander Schimmeck on Unsplash
Photo by Alexander Schimmeck on Unsplash
Monopoli Team

Τα τελευταία χρόνια, οι πτήσεις πρώτης θέσης στις αεροπορικές εταιρείες έχουν αλλάξει κατά πολύ. Οι ημέρες που η συγκεκριμένη εμπειρία περιελάμβανε απλώς ένα κάθισμα με περισσότερο χώρο έχουν περάσει και σήμερα η πολυτέλεια που μπορεί να συναντήσει κάποιος στις premium αεροπορικές εταιρείες μπορεί να συγκριθεί με τα καλύτερα ξενοδοχεία του πλανήτη.

Μάλιστα, μετά και την πανδημία του κορονοϊού, οι θέσεις αυτές γίνονται sold out πιο γρήγορα από ποτέ, καθώς οι επιβάτες δίνουν πλέον προτεραιότητα στην άνεση κατά τη διάρκεια των πτήσεων μεγάλων αποστάσεων. Τι μπορεί κανείς να συναντήσει σε μια πολυτελή business class στον αέρα; Από προσωπικό μπάτλερ μέχρι εκλεκτό δείπνο με ακριβή σαμπάνια και χαβιάρι.

Etihad Airways, The Residence


Με τρία ξεχωριστά δωμάτια, το Residence είναι το πιο ευρύχωρο «διαμέρισμα» στον ουρανό. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι επιβάτες που ταξιδεύουν με την premium αυτή εμπειρία (που είναι ενσωματωμένη μόνο στα αεροσκάφη A380 της Ethad Airways) έχουν στη διάθεσή τους 11 τετραγωνικά μέτρα, δηλαδή με λίγα λόγια ένα μικρό διαμέρισμα! Σε αυτό περιλαμβάνεται ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι και μπάνιο. Ανέσεις όπως ιδιωτική υπηρεσία μπάτλερ, εξατομικευμένα μενού, λιμουζίνες με οδηγό και exclusive αίθουσες αναμονής στο αεροδρόμιο αποτελούν επίσης μέρος της εμπειρίας που προσφέρει η αεροπορική. Για να μπορέσει κάποιος, βέβαια, να ταξιδέψει με αυτό τον τρόπο θα πρέπει να πληρώσει από 18.500 έως 35.000 ευρώ.

Singapore Airlines, Σουίτες Πρώτης Θέσης
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 鄭裕玲 Do Do Cheng (@do_do_cheng)


Αυτές τις σουίτες θα τις βρείτε αποκλειστικά στα αεροσκάφη A380 της Singapore Airlines και είναι συνολικής έκτασης 4.5 τετραγωνικών μέτρων. Μέσα υπάρχει μια περιστρεφόμενη ανακλινόμενη καρέκλα και ένα ξεχωριστό κρεβάτι με μαξιλάρια και πολυτελή λευκά είδη. Για τα γεύματα διατίθενται η πανάκριβες σαμπάνιες Krug Grande Cuvee και Taittinger Comtes de Champagne, καθώς και γεύματα που έχουν παραγγελθεί εκ των προτέρων από την υπηρεσία “Book the Cook” της αεροπορικής εταιρείας. Αν ταξιδεύετε με το ταίρ σας, μπορείτε να επωφεληθείτε από τη υπηρεσία Double Suites, η οποία σας επιτρέπει να συνδυάσετε δύο σουίτες και να δημιουργήσετε έναν μεγαλύτερο χώρο με ένα διπλό κρεβάτι.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr.

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b