MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Παγάκια στα κάρβουνα: Το νέο street food που κάνει θραύση στη Κίνα

Μετά τις τηγανιτές πέτρες, σειρά έχουν τα παγάκια στα κάρβουνα. Αυτό είναι το νέο street food της Κίνας, που κάνει θραύση και έχει προξενήσει την περιέργεια των χρηστών του διαδικτύου.

Monopoli Team

Στον κόσμο του street food, η Κίνα κατάφερε να μας εκπλήξει για άλλη μια φορά. Αυτή τη φορά με μια ιδιότυπη γαστρονομική δημιουργία γνωστή ως «παγάκια στα κάρβουνα». Βίντεο που παρουσιάζουν την προετοιμασία αυτής της ασυνήθιστης λιχουδιάς, η οποία περιλαμβάνει το ψήσιμο στη σχάρα και στη συνέχεια το καρύκευμά τους με μια σειρά από σάλτσες και μπαχαρικά, έχουν κυκλοφορήσει στις κινεζικές πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, αφήνοντας τους θεατές με ένα μείγμα γοητείας και απορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Δηλητήριο”: Το τρομακτικό ντοκιμαντέρ του Netflix που αποκαλύπτει όλη τη “βρώμικη αλήθεια για το φαγητό μας”12.09.2018

Ξεπεράστε τις τηγανητές πέτρες, καθώς τώρα είναι η σειρά των ψητών παγοκύβων να απολαύσουν τα φώτα της δημοσιότητας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αυτό το περίεργο σνακ του δρόμου απέκτησε φήμη χάρη σε ένα σύντομο βίντεο που γυρίστηκε σε έναν πάγκο με φαγητό του δρόμου στη Ναντσάνγκ, στην επαρχία Τζιανγκσί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό χαβιάρι με 113.600 δολάρια το κιλό έως τρούφες – Τα 10 πιο ακριβά φαγητά στον κόσμο12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta.gr

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b