MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

Εκτός US Open και ο Τσιτσιπάς: «Η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική μου»

Την απογοήτευσή του για την ήττα-αποκλεισμό από τον Ντόμινικ Στρίκερ στον δεύτερο γύρο του US Open τένις εξέφρασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Monopoli Team

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον αποκλεισμό του από τον Ντόμινικ Στρίκερ στον δεύτερο γύρο του US Open τένις τόνισε πως έχει αποκλειστικά την ευθύνη για ότι γίνεται μέσα στο κορτ, στάθηκε στο τζετλαγκ του ταξιδιού του στο Τορόντο, δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τη μέτρια απόδοσή του, δικαιολόγησε την απόφασή του να μοιράσει αυτόγραφα και στάθηκε στα προβλήματα που του δημιούργησαν τα σερβίς του αντιπάλου του κι η κίνηση στο footwork.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΦανή Χαλκιά για Σάκκαρη: «Η Μαρία θα αντιμετωπίσει τη δύσκολη στιγμή της και θα επιστρέψει»12.09.2018

Αναλυτικά: «Δεν θα ρίξω την ευθύνη σε κανέναν από την ομάδα μου. Τα πάντα στο court είναι υπό τον δικό μου έλεγχο και ο τρόπος που μπορώ να παίξω, φαίνεται στο γήπεδο. Αν δεν μπορώ να αποδώσω, δεν θα πάω καλά. Αυτό συνέβη φέτος το καλοκαίρι. Δεν ήμουν ικανός να φέρω καλά αποτελέσματα. Δεν θα ρίξω ευθύνες σε τίποτα. Έχω απλά μέτρια απόδοση μετά το Λος Κάμπος.

Είχα μια δύσκολη μετάβαση στο Τορόντο, όπου είχα άσχημο τζετ λαγκ για πρώτη φορά στο tour. Έλεγα να αποσυρθώ από το ματς με τον Γκαέλ, αλλά έπαιξα και ήλπιζα ότι θα έκανα κάτι. Για τα άλλα δύο αποτελέσματα, για αυτό σήμερα, δεν μπορώ να πω τίποτα. Ήταν απλά μέτρια απόδοση. Ο αντίπαλός μου έπαιξε καλύτερο τένις».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑUS Open: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Σάκκαρη: «Ντροπιάζω τον εαυτό μου, τους ανθρώπους μου και όλους τους Έλληνες»12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b