MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

US Open: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Σάκκαρη: «Ντροπιάζω τον εαυτό μου, τους ανθρώπους μου και όλους τους Έλληνες»

Η Μαρία Σάκκαρη ξέσπασε σε κλάματα μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της από το US Open και μίλησε με σκληρά λόγια για την προσπάθειά της.

Monopoli Team

Ξέσπασε σε λυγμούς η Μαρία Σάκκαρη στη συνέντευξη Τύπου μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της από το US Open.

Η σπουδαία Ελληνίδα τενίστρια δεν έκρυψε την απογοήτευσή της και λύγισε μπροστά στους δημοσιογράφους, καθώς η παρουσία της στο τελευταίο Grand Slam της σεζόν ολοκληρώθηκε με πολύ άσχημο τρόπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘανάσης Αντετοκούνμπο: «Παίζω μπάσκετ λόγω της Εθνικής – Γι’ αυτό τραγουδώ με πάθος τον εθνικό ύμνο»12.09.2018

Σε δηλώσεις που έκανε στη συνέχεια στο Eurosport, μίλησε με σκληρά λόγια για την προσπάθειά της, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως νιώθει ότι έχει ντροπιάσει τον εαυτό της αλλά και όλους τους Έλληνες.

«Θεωρώ ότι το επίπεδό μου ήταν πιο κάτω από το μηδέν, είναι πολύ άσχημο στο επίπεδο που βρίσκομαι να αγωνίζομαι με αυτόν τον τρόπο, με πονάει πάρα πολύ και εντάξει είναι πάρα πολύ δύσκολο να το αντιμετωπίσω όλο αυτό αυτή τη στιγμή, είναι πολύ επίπονο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΘανάσης Αντετοκούνμπο: «Παίζω μπάσκετ λόγω της Εθνικής – Γι’ αυτό τραγουδώ με πάθος τον εθνικό ύμνο»12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο sport-fm.gr

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b