MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Φανή Χαλκιά για Σάκκαρη: «Η Μαρία θα αντιμετωπίσει τη δύσκολη στιγμή της και θα επιστρέψει»

Την άποψη ότι η Μαρία Σάκκαρη θα επανέλθει δριμύτερη μετά το δημόσιο ξέσπασμά της εξέφρασε η Φανή Χαλκιά στους «Αταίριαστους» του ΣΚΑΪ.

Monopoli Team

Η Μαρία Σάκκαρη ξέσπασε σε κλάματα μετά τον τρίτο σερί αποκλεισμό σε Grand Slam από τον 1ο γύρο, όμως η Φανή Χαλκιά εξέφρασε την άποψη πως η Ελληνίδα τενίστρια θα επανέλθει πιο δυνατή μετά από αυτή τη στιγμή.

«Η Μαρία είναι ένα καταπληκτικό κορίτσι, με πολύ μεγάλη ενσυναίσθηση, είμαι πολύ τυχερή που είναι φίλη μου. Αυτό το βάρος το έχουν όλοι οι αθλητές, γιατί θεωρούν προσδοκίες στους εαυτούς τους ή θεωρούν πως οι άλλοι έχουν τις προσδοκίες για να ανταπεξέλθουν σε επιδόσεις. Μόνοι μας, όμως, βάζουμε το ταβάνι μας σε κάθε διοργάνωση», ανέφερε αρχικά η πρώην πρωταθλήτρια του στίβου και Ολυμπιονίκης της Αθήνας το 2004 στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό την Ευτυχία μέχρι τη Μικρά Αγγλία: Οι ελληνικές ταινίες που βλέπουμε στο Netflix12.09.2018

«Το έχουμε δει αυτό να συμβαίνει. Είναι πολύ δυνατή, γιατί ο άνθρωπος που εκδηλώνει τα συναισθήματά του και κλαίει δημόσια, είναι ένας δυνατός άνθρωπος», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑUS Open: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Σάκκαρη: «Ντροπιάζω τον εαυτό μου, τους ανθρώπους μου και όλους τους Έλληνες»12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b