MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
NEA

The Killer: Ο Michael Fassbender μεταμορφώνεται σε ψυχρό δολοφόνο στο πρώτο trailer της ταινίας του David Fincher

Το πρώτο τρέιλερ για το νέο θρίλερ του David Fincher, “The Killer”, είναι επιτέλους εδώ, δίνοντας στους θαυμαστές μια γεύση από τη μυστηριώδη υπόθεση της ταινίας.

Monopoli Team

Το πρώτο τρέιλερ για το νέο θρίλερ του Ντέιβιντ Φίντσερ, “The Killer”, είναι επιτέλους εδώ, δίνοντας στους θαυμαστές του μια μικρή γεύση από το μυστηριώδες περιβάλλον της ταινίας. Ο Michael Fassbender και ο Charles Parnell θα πρωταγωνιστήσουν στη νεο-νουάρ ταινία του Fincher, η οποία αφηγείται την ιστορία ενός δολοφόνου που βρίσκεται σε αδιέξοδο.

Η ταινία βασίζεται στη γαλλική σειρά βιβλίων του Alexis Nolent και διασκευάστηκε από τον Andrew Kevin Walker, σεναριογράφο του “Fight Club” του Fincher. Οι Tilda Swinton, Arliss Howard και Sophie Charlotte πρωταγωνιστούν δίπλα στους Fassbender και Parnell.

Το “The Killer” θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένες αίθουσες στις 28 Οκτωβρίου. Η ταινία θα προβάλλεται στο Netflix από τις 10 Νοεμβρίου. Πρόκειται για την πιο πρόσφατη συνεργασία του σκηνοθέτη με το Netflix, μετά την παραγωγή των “House of Cards” και “Mindhunter” και τη σκηνοθεσία της ταινίας μεγάλου μήκους “Mank”, μεταξύ πολλών άλλων έργων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPainkiller: Η συνταρακτική αληθινή ιστορία πίσω απο την πολυσυζητημένη σειρά του Netflix12.09.2018

Η Paramount Pictures αγόρασε τα δικαιώματα του “The Killer” το 2007 και ανακοίνωσε ότι ο Fincher θα αναλάβει τη σκηνοθεσία. Το 2007, ο Nolent, ο οποίος γράφει με το ψευδώνυμο Matz, μίλησε για το μυθιστόρημά του στο περιοδικό Newsarama.

“Ένας δολοφόνος είναι μια φιγούρα που επιτρέπεται να ασχολείται με τέτοια θέματα με έναν αναπολογητικό, μη επικριτικό τρόπο”, είπε. “Και ως εκ τούτου μας επιτρέπει να αφηγηθούμε μια ιστορία που βασίζεται στην ψυχική του κατάσταση καθώς και στις πράξεις του”.

Ο Fassbender, ο οποίος πρωταγωνιστεί στο ρόλο του ανώνυμου δολοφόνου, απείχε από την οθόνη τον τελευταίο καιρό, αφού ασχολήθηκε με τους αγώνες αυτοκινήτων από το 2017. Τελευταία φορά εμφανίστηκε στην ταινία του 2019 “X-Men: Dark Phoenix” ως ο Erik Lehnsherr στο πλευρό της Sophie Turner και του James McAvoy. Ο Charles Parnell πρωταγωνίστησε στην ταινία Top Gun: Maverick το 2022 και στην τηλεοπτική σειρά του Bill Hader “Barry”.

Δείτε το trailer της ταινίας:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b