MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Florence Welch αποκάλυψε ότι έκανε μια επείγουσα επέμβαση που της “έσωσε τη ζωή”

“Η χειρουργική επέμβαση δεν σχετίζεται με προηγούμενα προβλήματα στο πόδι μου”, δήλωσε η Florence, η οποία αναγκάστηκε να ακυρώσει δύο συναυλίες αυτή την εβδομάδα.

Florence Welch
Florence Welch
Monopoli Team

Η Florence Welch των Florence + The Machine αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε “επείγουσα χειρουργική επέμβαση” που της “έσωσε τη ζωή”.

Η μπάντα αναγκάστηκε να ακυρώσει δύο πρόσφατες συναυλίες στα φεστιβάλ Zurich Open Air και Rock en Seine “κατόπιν ιατρικής συμβουλής” και η Welch εξήγησε τους λόγους στους followers της στο Instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGreen Day: Πουλούν μπλουζάκι με τη φωτογραφία σύλληψης του Τραμπ – Για τους πυρόπληκτους στο Μάουι12.09.2018

“Λυπάμαι πολύ που έπρεπε να ακυρώσω τις τελευταίες δύο συναυλίες”, έγραψε, εξηγώντας ότι δεν σχετίζεται με το σπασμένο της πόδι που προκάλεσε την αναβολή μιας περιοδείας στο Ηνωμένο Βασίλειο στις αρχές του έτους.

“Τα πόδια μου είναι μια χαρά, χρειάστηκε να κάνω επείγουσα χειρουργική επέμβαση για λόγους που δεν αισθάνομαι αρκετά δυνατή για να αναλύσω ακόμα, αλλά μου έσωσε τη ζωή”.

View this post on Instagram

A post shared by Florence Welch (@florence)

Η Florence Welch συνέχισε προσθέτοντας, ότι θα προχωρήσει με τις δύο τελευταίες συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας του συγκροτήματος στη Λισαβόνα και τη Μάλαγα την ερχόμενη εβδομάδα.

“Αρκεί να πω ότι εύχομαι τα τραγούδια μου να ήταν λιγότερο ακριβή στις προβλέψεις τους”, πρόσθεσε. “Αλλά η δημιουργικότητα είναι ένας τρόπος αντιμετώπισης, η μυθολογία είναι ένας τρόπος να βγάζεις νόημα. Και το σκοτεινό παραμύθι του ‘Dance Fever’, με όλες τις παράξενες προφητείες του, θα μου προσφέρει την απαραίτητη δύναμη και κάθαρση αυτή τη στιγμή”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτο Ejekt 2023: H Florence περπάτησε μαγικά στην πλατεία Νερού12.09.2018

Σε άλλα νέα, η Welch είχε μια συναισθηματική αντίδραση όταν είδε ένα από τα τραγούδια της να εμφανίζεται στο τέλος του Guardians Of The Galaxy Vol. 3. Σε ένα κλιπ στο TikTok η τραγουδίστρια φαίνεται να κλαίει και να γελάει καθώς παρακολουθεί τη σκηνή.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b