MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Florence Welch ξεσπά σε κλάματα όταν ακούει το τραγούδι της στο “Guardians of the Galaxy 3”

H τραγουδίστρια των Florence + the Machine ξεσπά σε κλάματα χαράς όταν ακούει το «Dog Days Are Over» στην ταινία “Guardians of the Galaxy 3” και το βίντεο με την αντίδρασή της γίνεται viral.

Monopoli Team

Η Florence Welch είναι πολύ χαρούμενη, αφού το τραγούδι της μπάντας της που γνώρισε μεγάλη επιτυχία πίσω στο 2008, το “Dog Days Are Over”, εμφανίζεται στο μεγάλο φινάλε του νέου “Guardians of the Galaxy”.

Μετά από αυτή την έντονη στιγμή για την ίδια, η τραγουδίστρια των Florence and the Machine βρέθηκε στο TikTok για να μοιραστεί με τους fans της τη στιγμή που παρακολουθώντας ένα screener της ταινίας έκλαιγε πραγματικά από χαρά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ“Ως γυναίκα καλλιτέχνις περνάς πολύ χρόνο φωνάζοντας στο κενό”: Η Florence Welch στη βρετανική Vogue12.09.2018

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα του βίντεο, που κατέληξε να γίνει viral στην πλατφόρμα: «Ναι λοιπόν, ενώ ήμουν συγκινημένη σε όλη τη διάρκεια της ταινίας, όταν οι ‘Φύλακες του Γαλαξία’ άρχισαν να χορεύουν με το ‘Dog Days Are Over’, εκεί ξέσπασα σε κλάματα. Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη που κουβαλάει αυτή η σκηνή στην ταινία. Το κοριτσάκι μέσα μου, που πάντα αγαπούσε τους υπερήρωες, δεν μπορεί να πιστέψει τι συνέβη…».

Δείτε το βίντεο:
@florenceSo I cried all the way through this movie but when the The Guardians of the Galaxy started dancing to Dog Days I really lost it. Thank you so much for all the love for this moment. The superhero obsessed little girl in me can’t believe it happened ♥️ x♬ Dog Days Are Over – Florence + The Machine

Οι fans της δεν άργησαν να απαντήσουν και να εκφράσουν και τον δικό τους ενθουσιασμό για την επική αυτή στιγμή στην ταινία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ οδηγός σου για τις μεγαλύτερες συναυλίες και τα φεστιβάλ του φετινού καλοκαιριού12.09.2018

Υπενθυμίζεται ότι το “Dog Days Are Over” κυκλοφόρησε σχεδόν 14 χρόνια πριν και ήταν στο ντεμπούτο άλμπουμ των Florence and the Machine, με τίτλο “Lungs”.

Με πληροφορίες από Hollywood Life.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b