Monopoli Team
26.08.2023
A
A
Συνεχίζεται η μάχη με τις αναζωπυρώσεις στα πύρινα μέτωπα σε Πάρνηθα, Έβρο και Βοιωτία. Η εικόνα όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική είναι καλύτερη και σημαντικά βελτιωμένη με το πιο ενεργό μέτωπο να εντοπίζεται τώρα στην ευρύτερη περιοχή της Λεπτοκαρυάς Έβρου.
Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής όλο το βράδυ έδιναν μάχη προκειμένου να ανακόψουν τυχόν αναζωπυρώσεις σε όλα τα μέτωπα των πυρκαγιών που έχουν εκδηλωθεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτους 19 οι νεκροί από τις φωτιές στο δάσος της Δαδιάς – Ένας ακόμη άνθρωπος διαπιστώθηκε ότι πέθανε από τις πυρκαγιές12.09.2018
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στην Πάρνηθα υπάρχουν ενεργές διάσπαρτες εστίες στη νοτιοδυτική της πλευρά, στο Φρούριο της Φυλής. Συνολικά επιχειρούν 260 πυροσβέστες με 13 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 77 οχήματα, και από αέρος 4 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα. Τα εναέρια μέσα αναμένεται να ενισχυθούν με άλλα 4 αεροσκάφη.
Στον Έβρο το πιο ενεργό μέτωπο εντοπίζεται στην ευρύτερη περιοχή της Λεπτοκαρυάς Έβρου προς Αισύμη. Στην Δαδιά στο νότιο κομμάτι έχει περιοριστεί η πυρκαγιά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Αναζωπυρώσεις αντιμετωπίζονται δυτικά του χωριού Κοτρωνιά Έβρου. Στη Λευκίμμη αλλά και στις περιοχές Μεσημβρία προς Δικέλλα καθώς και στη βόρεια πλευρά στην περιοχή Κοίλα δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα. Οι δυνάμεις που επιχειρούν στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου παραμένουν ισχυρές. Συγκεκριμένα επιχειρούν 295 πυροσβέστες με 16 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 85 οχήματα και από αέρος 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.
Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.
A
A
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βρες καθημερινά στο email σου τα πιο δημοφιλή θέματα του Monopoli.gr και ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη!
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
NEWS FEED
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις, πλέον, για να μιλήσουμε για τον θάνατο μίας γυναίκας
Το Μπαλέτο της ΕΛΣ παρουσιάζει τη Χρυσή Εποχή του Κωνσταντίνου Ρήγου με special guests
Δήμος Αθηναίων: Η ποίηση συναντά τις άλλες τέχνες σε έναν νέο κύκλο ανοιχτών συζητήσεων
Κατά Φαντασίαν Ασθενής, σε σκηνοθεσία Ρέππα – Παπαθανασίου σε καλοκαιρινή περιοδεία
Γεννάδειος Βιβλιοθήκη: Διεθνές Συνέδριο για το μέλλον των βιβλιοθηκών και τη γνώση ως δημόσιο αγαθό
Ο Γιάννης Κότσιρας γιορτάζει 30 χρόνια δισκογραφίας στη Θεσσαλονίκη
DANTON / Η Ανατομία μιας επανάστασης, από την ομάδα RMS MATAROA στο Θέατρο Οδού Κυκλάδων
Το Φαινόμενο της Σπασμένης Φλέβας: Masterclass στη Στέγη με τον Γιάννη Οικονομίδη
Ένας «Οθέλλος» με την υπογραφή του Γιάννη Μπέζου θα ταξιδέψει το καλοκαίρι στην Ελλάδα
Άννα Βίσση: Ξεκίνησε η προπώληση για τη συναυλία στο ΟΑΚΑ – Οι τιμές των εισιτηρίων