MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Jennifer Aniston δηλώνει πως έχει ξεπεράσει την “κουλτούρα της ακύρωσης”

Η πρωταγωνίστρια των “Friends” μίλησε κατά της “κουλτούρας της ακύρωσης”, ενώ δήλωσε ότι “δεν καταλαβαίνει τι σημαίνει αυτό”.

Monopoli Team

Η Τζένιφερ Άνιστον απέφευγε τη λεγόμενη “κουλτούρα ακύρωσης”, δηλώνοντας ότι δεν πρέπει όλοι να μπαίνουν στο ίδιο “καλάθι” με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν.

Σε νέα συνέντευξή της, η 54χρονη πρωταγωνίστρια των Friends μίλησε για το αμφιλεγόμενο θέμα, το οποίο αναφέρεται στην ακύρωση ενός ατόμου, αφού πει ή κάνει κάτι που θεωρείται κοινωνικά ή ηθικά απαράδεκτο.

“Έχω ξεπεράσει τόσο πολύ την κουλτούρα της ακύρωσης”, δήλωσε η Άνιστον στην εφημερίδα The Wall Street Journal. “Πιθανότατα μόλις με ακύρωσαν λέγοντας αυτό. Απλά δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει”. “Δεν υπάρχει λύτρωση;” ρώτησε. “Δεν ξέρω. Δεν τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι με τον Χάρβεϊ Γουάινστιν”.

Ο 71χρονος Γουάινστιν, πρώην παραγωγός του Χόλιγουντ, βρίσκεται σήμερα πίσω από τα κάγκελα της φυλακής και εκτίει ποινή φυλάκισης 39 ετών για τέσσερις κατηγορίες βιασμού και μία κατηγορία σεξουαλικής επίθεσης.

“Δεν είναι ένας τύπος που λες: ‘Θεέ μου, ανυπομονώ να κάνω παρέα με τον Χάρβεϊ’. Ποτέ. Στην πραγματικότητα έλεγες: ‘Ω, Θεέ μου, εντάξει, χώνεψέ το'”, είπε η Άνιστον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΡίβερ Φίνιξ: Ένα αστέρι που “έσβησε” νωρίς12.09.2018

Αν και είπε ότι δεν είχε παρενοχληθεί προσωπικά από τον Γουάινστιν, αφηγήθηκε μια φορά που “ήρθε να με επισκεφτεί σε μια ταινία, για να μου προτείνει μια άλλη”.

“Και θυμάμαι ότι συνειδητά έβαλα ένα άτομο να μείνει στο τροχόσπιτό μου”, παραδέχτηκε η Άνιστον. Ο Γουάινστιν δήλωσε στο δημοσίευμα ότι η Άνιστον “δεν είχε ποτέ δυσάρεστες περιπτώσεις μαζί μου”.

Η Άνιστον πρωταγωνιστεί αυτή τη στιγμή στην επιτυχημένη δραματική σειρά The Morning Show της Apple TV+, η οποία κάνει πρεμιέρα με τον τρίτο κύκλο της στις 13 Σεπτεμβρίου.

Η σειρά, στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης η Reese Witherspoon, ο Billy Crudup και η Julianna Margulies, παρουσιάζει τις δραματικές συνέπειες μιας φανταστικής πρωινής εκπομπής, της οποίας ο διάσημος παρουσιαστής ειδήσεων πλήττεται από μια σειρά καταγγελιών.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Άνιστον μίλησε για το πώς η σχέση των γονιών της επηρέασε τη δική της ερωτική ζωή. Εξομολογήθηκε ότι, αφού είδε τη δυναμική των γονιών της, Τζον Άνιστον και Νάνσι Ντάου – οι οποίοι χώρισαν το 1980 – δεν ήταν εύκολο για την ίδια να μπει σε μια σχέση.

“Ήταν πάντα λίγο δύσκολο για μένα στις σχέσεις, νομίζω, επειδή πραγματικά ήμουν κάπως μόνη. Δεν ξέρω”, δήλωσε η Άνιστον. «Οι γονείς μου, βλέποντας τη σχέση της οικογένειάς μου, δεν με έκαναν να σκεφτώ: “Α, ανυπομονώ να το κάνω αυτό”».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗ Μπριζίτ Μπαρντό δεν θέλει να μιλούν πια για εκείνη – «Θέλω να μείνω μόνη μου»12.09.2018

Η Άνιστον έγινε πρόσφατα αντικείμενο διαμάχης, όταν αντέδρασε σε μια ανάρτηση που μοιράστηκε ο συνάδελφός της, Τζέιμι Φοξ και την οποία κάποιοι χαρακτήρισαν “αντισημιτική”.

Η διαμάχη ξεκίνησε αφού η εβραϊκή ειδησεογραφική εταιρεία “A Wider Frame” μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από την ανάρτηση του Foxx στο Instagram που είχε ως λεζάντα: “Σκότωσαν αυτόν τον τύπο που τον λένε Ιησού… Τι νομίζεις ότι θα κάνουν σε σένα;”.

Το “A Wider Frame” επέκρινε το “φρικτά αντισημιτικό” μήνυμα, τονίζοντας πως η συνωμοσία ότι οι Εβραίοι σκότωσαν τον Ιησού τροφοδοτεί τον επικίνδυνο αντισημιτισμό εδώ και αιώνες.

Η Άνιστον σύρθηκε στη διαμάχη καθώς το στιγμιότυπο έδειξε ότι κάποιος που χρησιμοποιούσε το όνομά της φαινόταν να έχει κάνει “like” στην αρχική ανάρτηση του Φοξ.

“Αυτό πραγματικά με αρρωσταίνει”, έγραψε η Άνιστον πάνω στην ανάρτηση του ειδησεογραφικού οργανισμού, που προκαλούσε τον Φοξ. “Δεν έκανα ‘like’ σε αυτή την ανάρτηση επίτηδες ή κατά λάθος. Και, το πιο σημαντικό, θέλω να ξεκαθαρίσω στους φίλους μου και σε όποιον έχει πληγωθεί από αυτό που εμφανίζεται στα feeds του – δεν υποστηρίζω καμία μορφή αντισημιτισμού. Και πραγματικά δεν ανέχομαι το μίσος οποιουδήποτε είδους. Τελεία και παύλα”.

Ο Φοξ διέγραψε αργότερα την ανάρτηση και ζήτησε “βαθύτατα συγγνώμη” για κάθε πρόβλημα που προκάλεσε, εξηγώντας ότι η ανάρτησή του αναφερόταν σε έναν “ψεύτικο φίλο” που πρόδωσε τον ηθοποιό.

Ορισμένοι χρήστες κατηγόρησαν την Άνιστον ότι επιδείνωσε την προφανή παρεξήγηση με το δικό της σχόλιο επί του θέματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑWomen in Art Fair: Μια νέα λονδρέζικη φουάρ τέχνης αντιστέκεται σθεναρά στις έμφυλες ανισότητες12.09.2018

“Η Τζένιφερ Άνιστον οφείλει μια συγγνώμη στον Τζέιμι Φοξ γιατί αυτό είναι απλά ανόητο”, έγραψε ένα άτομο στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X, πρώην Twitter.

Ο δημοσιογράφος Brian Krassenstein σημείωσε ότι το περιστατικό ήταν μια υπενθύμιση του “πόσο εύκολο είναι να παρεξηγήσεις τους ανθρώπους και να πάρεις τα πράγματα εκτός πλαισίου με βάση τους διαφορετικούς πολιτιστικούς τρόπους θεώρησης των πραγμάτων”.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b