MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πως θα μοιάζει ο Ήλιος όταν πεθάνει: Η NASA δημοσίευσε εικόνες που αποκαλύπτουν το μοναδικό φαινόμενο

Σε μια πρόσφατη αποκάλυψη, μια εικόνα που αποκαλύπτει το κοσμικό μεγαλείο του Νεφελώματος του Δακτυλίου, ήρθε στο φως της δημοσιότητας, πυροδοτώντας θαυμασμό και δέος.

Monopoli Team

Σε μια συναρπαστική επίδειξη κοσμικής καλλιτεχνίας, μια εικόνα που κατέγραψε το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb (JWST) της NASA αποκάλυψε το λυκόφως της ύπαρξης ενός απομακρυσμένου άστρου, προσφέροντας μια συναρπαστική προεπισκόπηση του τι περιμένει τον δικό μας Ήλιο δισεκατομμύρια χρόνια αργότερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ«Το Σύμπαν στα δάχτυλά σας»: Η NASA δημιουργεί τη δική της πλατφόρμα streaming12.09.2018

Αυτό το εντυπωσιακό στιγμιότυπο παγώνει τα τελευταία κεφάλαια του κύκλου ζωής ενός μακρινού άστρου και, στην πορεία, προσφέρει μια δελεαστική ματιά στην ενδεχόμενη μοίρα του δικού μας άστρου. Το JWST, ένα θαύμα της αστρονομικής τεχνολογίας, μας επέτρεψε να γίνουμε μάρτυρες ενός ουράνιου θεάματος που εκτυλίχθηκε περίπου 2.600 έτη φωτός μακριά από τον πλανήτη μας, μέσα στη μαγευτική έκταση του Νεφελώματος του Δακτυλίου, που αναγνωρίζεται επίσης ως Messier 57.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΞεκίνησε το πείραμα της NASA για τη ζωή στον Άρη – Εθελοντές κλείστηκαν στην αποικία Mars Dune Alpha12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b