MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Telegraph: Αυτές είναι οι καλύτερες «μυστικές» ελληνικές παραλίες

Η βρετανική εφημερίδα Telegraph παρουσιάζει 60 υπέροχες παραλίες της Μεσογείου «που οι τουρίστες δεν έχουν ανακαλύψει». Ανάμεσά τους βρίσκονται και αρκετές παραλίες σε δημοφιλή ελληνικά νησιά.

Photo by Dimitris Kiriakakis on Unsplash
Photo by Dimitris Kiriakakis on Unsplash
Monopoli Team

Η βρετανική εφημερίδα Telegraph εντόπισε 60 από τις καλύτερες «μυστικές» παραλίες στη Μεσόγειο, βάζοντας στη λίστα της και αρκετές λιγότερο γνωστές παραλίες σε τέσσερα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά νησιά: την Κρήτη, την Κέρκυρα, τη Ρόδο και την Κω. Σε αυτές τις παραλίες, που πολλοί τουρίστες δεν γνωρίζουν, μπορείτε να απλώσετε την πετσέτα σας μακριά από τον συνωστισμό, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε βουτιές σε πεντακάθαρα νερά.

Κρήτη – Σεϊτάν Λιμάνια, Χανιά
Photo by Alexandra Tran on Unsplash

Photo by Alexandra Tran on Unsplash

Τον Μπάλο τον ξέρουν όλοι. Έτσι, η Telegraph προτείνει στους αναγνώστες της να επιλέξουν τα λιγότερο γνωστά και εντυπωσιακά Σεϊτάν Λιμάνια, που βρίσκονται στην ανατολική πλευρά του Ακρωτηρίου, 20 χλμ. από την πόλη των Χανίων. Κοφτερά βράχια ξεχύνονται μέσα στη θάλασσα δημιουργώντας τρεις μικρούς αλλά εντυπωσιακούς όρμους – λιμανάκια με γαλαζοπράσινα, βαθυγάλανα και τιρκουάζ νερά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝότια Κρήτη: Οι top παραλίες για εξωτικές βουτιές12.09.2018

Γιαλισκάρι, Χανιά

Σε απόσταση 4 χλμ. από την Παλαιόχωρα βρίσκεται το Γυαλισκάρι, όπου μπορείτε να κολυμπήσετε σε τρεις υπέροχες βοτσαλωτές παραλίες με καταγάλανα νερά.

Αγιοφάραγγο, Ηράκλειο

Photo by Dimitris Kiriakakis on Unsplash

Photo by Dimitris Kiriakakis on Unsplash

Το Αγιοφάραγγο είναι μία από τις πιο απομονωμένες παραλίες στα νότια του νομού Ηρακλείου (περίπου 80 χλμ. από την πόλη) και αγαπημένο μέρος για πεζοπόρους που κατεβαίνουν από το ομώνυμο φαράγγι, του οποίου αποτελεί φυσική συνέχεια. Η παραλία είναι περικυκλωμένη από κάθετους βράχους και έχει ψιλό βοτσαλάκι και υπέροχα, δροσερά νερά. Εδώ θα φτάσετε είτε διασχίζοντας το φαράγγι (περίπου 20-30 λεπτά εύκολη πεζοπορία) είτε με καΐκι από την Αγία Γαλήνη, τα Μάταλα ή τους Καλούς Λιμένες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΔιακοπές στη Σύρο: Όλα όσα αξίζει να δείτε και να κάνετε12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο travelgo.gr

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b