MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
25
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ

Νότια Κρήτη: Οι top παραλίες για εξωτικές βουτιές

Από τα Χανιά έως το Λασίθι, οι παραλίες της Νότιας Κρήτης μοιάζουν με μικρά κομμάτια παραδείσου. Συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε 10 από τις πιο όμορφες παραλίες του κρητικού νότου για απόλυτη χαλάρωση με θέα το Λιβυκό.

Πηγή: Shutterstock
Monopoli Team

Λευκή και ροζ άμμος, τιρκουάζ νερά, κέδροι, αμμόλοφοι, φοίνικες, άγρια φαράγγια που καταλήγουν σε αμμουδιές και στο βάθος η απεραντοσύνη του Λιβυκού πελάγους. Παράδεισος για όσους αναζητούν την απόλυτη χαλάρωση σε επαφή με τη φύση, η Nότια Κρήτη διαθέτει μερικές από τις πιο εντυπωσιακές και εξωτικές παραλίες της Ελλάδας. Εδώ το μεγαλύτερό σας πρόβλημα θα είναι πώς θα καταφέρετε να βουτήξετε σε όσες περισσότερες παραλίες μπορείτε.

Από τα Χανιά έως το Λασίθι, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε 10 από τις ωραιότερες παραλίες της Νότιας Κρήτης που θα σας χαρίσουν ονειρεμένες καλοκαιρινές διακοπές. Κάποιες είναι διάσημες και πολυφωτογραφημένες και άλλες μοιάζουν παρθένες και ανεξερεύνητες, όπως την πρώτη μέρα που τις δημιούργησε η φύση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΈνα κρητικό χωριό στη λίστα με τους πιο όμορφους παραθαλάσσιους προορισμούς του Conde Nast Traveller12.09.2018

Ελαφονήσι, Χανιά

Στο απομακρυσμένο νοτιοδυτικό άκρο της Κρήτης, το Ελαφονήσι είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς του νομού Χανίων. Πρόκειται για μια στενόμακρη χερσόνησο που «σπάει» στην αρχή της, δίνοντας την αίσθηση ξεχωριστού νησιού που απέχει γύρω στα 150 μ. από την απέναντι ακτή. Η περιοχή έχει ενταχθεί στο δίκτυο Natura 2000 και το σκηνικό είναι τροπικό, με αβαθή γαλαζοπράσινα νερά και λευκή άμμο που παίρνει πορφυρές αποχρώσεις από τα χιλιάδες σπασμένα κοχύλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTelegraph: Τρεις ελληνικές παραλίες στις καλύτερες της Μεσογείου για οικογένειες12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο reader.gr.

Περισσότερα από Προορισμοί
VIMA_WEB3b