MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ψάχνει προσωπικό με μισθό 4.800 ευρώ τον μήνα

Η Βασιλική Οικογένεια της Βρετανίας αναζητά έναν εμπειρογνώμονα εκπομπών άνθρακα για να αναλάβει την αναφορά δεδομένων βιωσιμότητας.

Μπάκιγχαμ, Photo by Dan on Unsplash
Μπάκιγχαμ, Photo by Dan on Unsplash
Monopoli Team

Η αναζήτηση νέας εργασίας δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση. Οι οικονομικές συνθήκες, η τοποθεσία της δουλειάς ή οι δυνατότητες ανάπτυξης που προσφέρει μια εταιρία είναι μόνο μερικοί από τους παράγοντες που λαμβάνουν υπόψη οι περισσότεροι πριν αποφασίσουν να στείλουν το βιογραφικό τους, απαντώντας σε κάποια αγγελία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚάρολος και Καμίλα ως… Barbie και Ken με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης12.09.2018

Καθημερινά δημοσιεύονται πολλές αγγελίες εργασίας, όμως υπάρχουν και κάποιες – ελάχιστες – που ξεχωρίζουν. Μια τέτοια περίπτωση αποτελεί η αγγελία που δημοσίευσε πρόσφατα το Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Η κατοικία του νέου βασιλιά της Αγγλίας, Καρόλου Γ’ , βρίσκεται σε αναζήτηση νέου εργαζομένου, καθώς σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, ψάχνει ειδικό στις εκπομπές άνθρακα. Μάλιστα, για τη συγκεκριμένη θέση προσφέρει ετήσιο μισθό 50.000 λιρών, οι οποίες αντιστοιχούν σε περίπου 58.000 ευρώ. Ή αλλιώς μιλάμε για 4.800 ευρώ τον μήνα!

Όπως αναφέρει η αγγελία: «Τα καθήκοντα (του υποψηφίου) θα περιλαμβάνουν τηn παρακολούθηση δεδομένων σχετικά με το αποτύπωμα του άνθρακα, την αναφορά τους και την εργασία για τη βελτίωση της ακρίβειας των δεδομένων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιατί το να δουλεύεις στο Μπάκιγχαμ δεν σημαίνει απαραίτητα βασιλικούς μισθούς12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr

Περισσότερα από Τι Νέα;
VIMA_WEB3b