MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Γιατί το να δουλεύεις στο Μπάκιγχαμ δεν σημαίνει απαραίτητα βασιλικούς μισθούς

Πόσο πληρώνονται όσοι δουλεύουν στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ; Τα μισθολόγια του προσωπικού, όπως δημοσιεύονται στον ιστότοπο της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, μαρτυρούν ότι οι μισθοί εξακολουθούν να είναι ανησυχητικά χαμηλοί.

Μπάκιγχαμ, Photo by Dan on Unsplash
Μπάκιγχαμ, Photo by Dan on Unsplash
Monopoli Team

Το Μπάκιγχαμ προσλαμβάνει. Η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας έχει αρχίσει να κάνει δεκτές τις αιτήσεις για μια σειρά ανοιχτών θέσεων εργασίας στο παλάτι, και οι ενδιαφερόμενοι δεν είναι λίγοι. Ωστόσο, όποιος πιστεύει ότι η εκτιμώμενη καθαρή περιουσία των Ουίνδσορ, ύψους 26,4 δισ. ευρώ, συνεπάγεται ότι όλοι οι υπάλληλοί τους αμείβονται με εξαψήφιους μισθούς, κάνει μεγάλο λάθος.

Αν και το να ανήκει κανείς στο προσωπικό υποστήριξης του παλατιού είναι αναμφισβήτητα ένας αυστηρός ρόλος που απαιτεί απόλυτη διακριτικότητα και κορυφαία απόδοση, οι μισθοί του προσωπικού, όπως αναφέρονται στο βασιλικό πίνακα εργασίας, εξακολουθούν να φαίνονται ανησυχητικά χαμηλοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑPoor Things: Η ταινία του Γιώργου Λάνθιμου χαρακτηρίστηκε «ακατάλληλη, με σεξουαλικό περιεχόμενο και απρεπή γλώσσα»12.09.2018

Σύμφωνα με το Forbes, η καθαρή περιουσία της βασιλικής οικογένειας ανήλθε στα 28 δισ. δολάρια το 2021, μια εκτίμηση που βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στα ακίνητα του θεσμού. Παρόλα αυτά, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας λαμβάνουν επίσης υψηλά έσοδα για να καλύψουν τα εξίσου υψηλά έξοδα.

Το οικονομικό έτος 2021-2022 έκλεισε με περισσότερα από 377 εκατ. δολάρια σε κέρδη για τη Βασιλική Περιουσία, το 25% των οποίων πηγαίνει στο Sovereign Grant, ένα ταμείο που προορίζεται για την κάλυψη επίσημων εξόδων (τα προσωπικά έξοδα καταβάλλονται από διαφορετικό ταμείο).

Τα επίσημα έξοδα περιλαμβάνουν τη μισθοδοσία για το προσωπικό της βασιλικής οικογένειας καθώς και το κόστος ασφάλειας, καθαριότητας, ταξιδιών κ.ά. Για την περίοδο 2021-2022, ο βασιλικός ιστότοπος αναφέρει ότι πάνω από 58 εκατ. ευρώ διατέθηκαν για τη χρηματοδότηση των «λειτουργικών εξόδων του νοικοκυριού της Βασίλισσας», με πρόσθετα κεφάλαια από το ταμείο Sovereign Grant να προορίζονται για τη διατήρηση του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Όσον αφορά στις τρέχουσες κενές θέσεις εργασίας στον ιστότοπο της βασιλικής οικογένειας, αυτή τη στιγμή αναφέρονται 20, με τίτλους όπως Βοηθός Λιανικής στο Κάστρο του Windsor, Συντονιστής Προγράμματος Ανακτόρων του Κένσινγκτον έως Ανώτερος Διευθυντής Έργου του Ανακτόρου του Μπάκιγχαμ.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBarolo Athens: Αll day απόλαυση με αυθεντικές ιταλικές γεύσεις12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b