MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Λαρς Φον Τρίερ αναζητά στο Instagram “κοπέλα και μούσα”

Ο διάσημος σκηνοθέτης Λαρς Φον Τρίερ αναζητά με ανάρτηση του στο Instagram νέα “κοπέλα και μούσα”.

Ο Λαρς φον Τρίερ σε πόστερ για "Το Σπίτι που Έχτισε ο Τζακ", credits: IFC Films
Monopoli Team

Ο Δανός σκηνοθέτης Λαρς Φον Τρίερ, γνωστός για τις αμφιλεγόμενες ταινίες του “Ο Αντίχριστος“, “Dogville” και “Οι Ηλίθιοι” κοινοποίησε ένα βίντεο μέσω του λογαριασμού του στο Instagram διαφημίζοντας την επιθυμία του για μια νέα κοπέλα και μούσα.

Ο δημιουργός έχει παντρευτεί 2 φορές στο παρελθόν, την πρώτη με τη σκηνοθέτρια Σεσίλια Χόλμπεκ από το 1987 έως το 1995 και την δεύτερη με την Μπέντε Φρόιε από το 1997 έως το 2015. Τον Περασμένο Αύγουστο, ο Φον Τρίερ ανακοίνωσε ότι διαγνώσθηκε με την νόσο του Πάρκινσον.

Στο βίντεο που κοινοποίησε στο Instagram κρατά μια ταμπέλα που αναγράφει ” Ο Λαρς Βον Τρίερ αναζητεί νέα κοπέλα και μούσα” και ο ίδιος λέει: “Δεν ξέρω σε τι οδήγησα τον εαυτό μου πάλι αυτή τη φορά. Οπότε λοιπόν, πριν πνιγώ από την εγωκεντρική μου διαφήμιση, αφήστε με να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Είμαι 67 χρονών. Έχω Πάρκινσον, OCD κι έναν προς το παρόν ελεγχόμενο εθισμό στο αλκοόλ. Εν συντομία, με λίγη τύχη έχω ακόμα να κάνω μερικές αξιοπρεπείς ταινίες.”

Όλα αυτά αποτελούν μια παλαιάς κοπής διαφήμιση, όπου εγώ, χωρίς καμία γνώση επάνω στα social media, αναζητώ μια γυναίκα ως κοπέλα/μούσα μου. Και παρά την όλη γκρίνια, πιστέψτε με ότι τις καλές μέρες, με την σωστή παρέα, μπορώ να γίνω ένας πολύ γοητευτικός σύντροφος. Ευχαριστώ για την άπειρη υπομονή σας”.

Έπειτα, ο σκηνοθέτης δίνει οδηγίες προς τις ενδιαφερόμενες να επικοινωνήσουν μαζί του μέσω email στο [email protected].

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΛαρς φον Τρίερ: Οι καλύτερες ταινίες ενός προβοκάτορα σκηνοθέτη με ξεκάθαρο όραμα12.09.2018

Το 2017, η μουσικός και ηθοποιός Μπιόρκ, την οποία ο Φον Τρίερ σκηνοθέτησε στην ταινία “Dancer In The Dark“, κατηγόρησε τον δημιουργό για σεξουαλική παρενόχληση. Παίρνω θάρρος από όλες τις γυναίκες εκεί έξω που μιλούν ανοιχτά για τις εμπειρίες του με έναν Δανό σκηνοθέτη” έγραψε στο Facebook.

Όταν απέρριψα τον σκηνοθέτη επανειλημμένως, έγινε απόμακρος και αγενής και δημιούργησε ένα τοξικό περιβάλλον με την ομάδα του, αφού επικράτησε η ψευδαίσθηση ότι εγώ ήμουν η δύσκολη στη δουλειά”.

Ο Βον Τρίερ αρνήθηκε την κατηγορία και αργότερα σε μια συνέντευξη δήλωσε πως “Το 90% των δημοσιογράφων που έχω μιλήσει, ξέρετε, πιστεύει ότι όντως παρενόχλησα την Μπιόρκ, αλλά αυτό είναι γελοίο γιατί το αρνήθηκα και κανένας δεν το έγραψε. Είναι έτσι επειδή είναι πιο πιασάρικο να γράψουν ότι την παρενόχλησα. Την άγγιξα, είναι αλήθεια. Με όλες τις ηθοποιούς μου το έκανα. Επειδή έκανε μια πολύ έντονη δουλειά: να ουρλιάζει, να ξερνάει…οπότε προφανώς την αγκάλιασα. Αλλά αν νομίζει ότι μια αγκαλιά είναι κακοποίηση, νομίζω δεν θα μπορώ να επιτύχω χωρίς να αγγίζω τους ηθοποιούς μου. Δεν την άγγιξα σε λάθος μέρη, νομίζω” πρόσθεσε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝτεπ εναντίον Χερντ: 10 viral στιγμές της δίκης που πρέπει να ξέρεις πριν δεις το ντοκιμαντέρ του Netflix12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b