MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Δεκαπενταύγουστος στην Αθήνα: Πού θα βγούμε;

Πάμε, λοιπόν, μαζί να δούμε κάποια από τα ωραία αθηναϊκά μαγαζιά που θα μας φιλοξενήσουν τον 15Αύγουστο.

Μαριαλενα Μάλλιου | 12.08.2023

Ο Δεκαπενταύγουστος, η ημέρα κορύφωσης του καλοκαιριού, είναι μόλις μια ανάσα μακριά κι εμείς είμαστε έτοιμοι να τον γιορτάσουμε μαζί με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, οικογενειακά ή με φίλους. Και ενώ πολλοί από εμάς έχουμε συνδυάσει την έξοδο του Δεκαπενταύγουστου με εξοχή, χωριό ή νησί και διακοπές, δεν είναι λίγες οι ενδιαφέρουσες προτάσεις για μια έξοδο στην – άδεια πλέον – πόλη.

Αυτή η ημέρα στην Αθήνα θέλει τη δροσιά της, θέλει τη βόλτα της και σίγουρα θέλει και το καλό της το φαγητό. Αν, λοιπόν, είσαι “λόκαλ”, που ξέμεινε (ή έμεινε από επιλογή) Δεκαπενταύγουστο στην Αθήνα, μην σκας, είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε όλα τα “must visit” μέρη για να τον περάσεις σαν να είσαι σε διακοπές. Πάμε, λοιπόν, μαζί να δούμε κάποια από τα ωραία αθηναϊκά μαγαζιά που θα μάς φιλοξενήσουν αυτή την ημέρα ή όποια άλλη μέρα πριν αποχαιρετίσουμε το φετινό καλοκαίρι!

Το Λοκάλι
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tolokali (@tolokali)

Και, φυσικά, θα ξεκινήσουμε από το κέντρο της πόλης και Το Λοκάλι (για να το συνδέσουμε και με το λογοπαίγνιο με τους λόκαλς). Η αγαπημένη αυλή του Ψυρρή, που αποτελεί σήμα κατατεθέν του αθηναϊκού καλοκαιριού, θα είναι μαζί μας και τον Δεκαπενταύγουστο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tolokali (@tolokali)

Ο χαλαρός αέρας του μαγαζιού, η comfort αύρα του και οι πεντανόστιμες προτάσεις του θα μας κρατούν συντροφιά “non stop” για όλο τον Αύγουστο. Έτσι και στις 15 του μήνα θα βρούμε τη δροσιά στην υπέροχη αυλή του κέντρου για μία άκρως καλοκαιρινή έξοδο!
Διεύθυνση: Σαρρή 44, Αθήνα 10553
Τηλέφωνο: 6906103005

Soil Restaurant

Και επειδή ο Δεκαπενταύγουστος είναι μία από τις μεγαλύτερες γιορτές του χρόνου, μερικοί από εμάς ίσως θελήσουν να να αντιμετωπίσουν την ημέρα δίνοντάς της έναν πιο “επίσημο” τόνο. Για εσάς που θα κάνετε αυτή την επιλογή, έχουμε μία αγαπημένη πρόταση. Το Soil Restaurant, σε μία φιλόξενη ατμόσφαιρα και μία υπέροχη βεράντα μας περιμένει στο νεοκλασικό του στο Παγκράτι για μία fine dining εμπειρία, που θα σας μείνει αξέχαστη.

Κάτοχος αστεριού Michelin, το Soil μάς προσφέρει -εκτός από μοναδικές γεύσεις- και υψηλή ποιότητα, συνδεδεμένη με αγνές πρώτες ύλες, αλλά και έναν δημιουργικό αέρα, το πάντρεμα των οποίων θα αποθεώσει την γαστρονομική, αλλά και τη συνολική σας εμπειρία.
Διεύθυνση: Φερεκύδου 5, Αθήνα 11635
Τηλέφωνο: 2107513505

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαλοκαίρι στην πόλη: 5 άκρως χαλαρωτικά σημεία στην Αθήνα για να “ξεφύγεις”12.09.2018

Vibo Athens Bistrot
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vibo Athens Bistrot (@viboathens)

Και πάμε στα νότια της Αττικής και πιο συγκεκριμένα στη Γλυφάδα και στο Vibo, ένα all day bistrot, που θα μάς κρατήσει συντροφιά και τον Δεκαπενταύγουστο. Η φιλοσοφία του μαγαζιού είναι απλή: είναι εκεί για να προσφέρει τις μικρές απολαύσεις που συνθέτουν μία χαρούμενη καθημερινότητα, γεμάτο δημιουργικότητα.

Με τη βάση του στη μεσογειακή κουζίνα, που παντρεύει ελληνικές, ιταλικές και γαλλικές γεύσεις, το Vibo αποτελεί μία αγαπημένη επιλογή για μία comfort έξοδο (ειδικά το καλοκαίρι, που αποζητάμε την μεσογειακή κουζίνα λίγο περισσότερο).
Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 16, Γλυφάδα 16674
Τηλέφωνο: 2108948202

Marron Elevated Comfort

Και επειδή πάντα μας αρέσουν οι ωραίες θέες και ο αέρας καλοκαιριού που φέρνουν στην πρωτεύουσα, η επόμενή μας πρόταση είναι ένα αγαπημένο roof. Ο Δεκαπενταύγουστος έρχεται στο Marron με comfort επιλογές, fusion κουζίνα και μία υπέροχη θέα στο ηλιοβασίλεμα.

Η boho αύρα του μαγαζιού, αλλά και οι γευστικές του προτάσεις το καθιστούν ένα από τα αγαπημένα μας μαγαζιά για 15Αύγουστο στην Αθήνα.
Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 224, Άγιος Δημήτριος 17343
Τηλέφωνο: 2130017123

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b