MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η δεύτερη σεζόν του Heartstopper έφτασε στο Netflix και ξέρουμε τι θα δούμε αυτό το ΣΚ

Η πολυαναμενόμενη 2η σεζόν του “Heartstopper” είναι γεγονός κι εδώ θα βρεις όσα πρέπει να ξέρεις για την αγαπημένη queer σειρά.

author-image Σπύρος Χαϊντούτης

Η πολυαναμενόμενη queer εφηβική σειρά του Netflix “Ηeartstopper”, βασισμένη στα comics της Alice Oseman, που πέρσι ζέστανε τις καρδιές του κοινού με την απεικόνιση του πιο όμορφου νεανικού έρωτα, επέστρεψε στις οθόνες μας με τον 2ο κύκλο και οι fans είναι έτοιμοι να βυθιστούν ξανά στον πολύχρωμο κόσμο των Charlie Spring και Nick Nelson.

Η Ιστορία

Ο Charlie (Joe Locke) είναι ένα ευγενικό και συνεσταλμένο παιδί που λατρεύει τη μουσική και περνά τον χρόνο του με τους λίγους φίλους του. Το σχολείο δεν είναι και το καλύτερο περιβάλλον για εκείνον, αφού δέχεται bullying για την σεξουαλικότητα του και παράλληλα έχει κρυφή σχέση με έναν συμμαθητή του που του συμπεριφέρεται απαίσια. Ο κόσμος του Charlie θα γυρίσει ανάποδα όταν γνωρίσει τον Nick (Kit Connor), ένα από τα πιο δημοφιλή άτομα στο σχολείο και μέλος της ομάδας rugby. Αμέσως, τα δύο παιδιά βρίσκουν κοινό έδαφος κι έρχονται πολύ κοντά, δημιουργώντας έναν ξεχωριστό δεσμό.

Η σειρά αναπτύσσεται γύρω από την αναζήτηση της ταυτότητας τους και την αποδοχή από τους γύρω τους. Με πολύ γλυκό και ευαίσθητο τρόπο, η σειρά κατάφερε να ξεχωρίσει και να αναδείξει την σημασία του έρωτα και της αυτοαποδοχής σε μια νεανική, ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Στα highlights της σειράς, η μουσική και η σκηνοθεσία, που ανέδειξαν ακόμη περισσότερο το σενάριο κι όλοι οι ανερχόμενοι νεαροί ηθοποιοί, που ξεχώρισαν αμέσως για το ταλέντο τους και τον σεβασμό με τον οποίο προσέγγισαν το θέμα. Ακόμη, η βραβευμένη με Όσκαρ Olivia Coleman στη σύντομη αλλά στοργική ερμηνεία της ως μητέρα του Nick είναι ένα μεγάλο συν του show.

Τι θα δούμε στη δεύτερη σεζόν;

Στη 2η σεζόν λοιπόν, η παρέα του Nick και του Charlie μπαίνει σε νέες περιπέτειες, αφού θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον κοινωνικό τους περίγυρο. Τώρα που ο Nick κατάφερε να μιλήσει στην μητέρα του για την σεξουαλική του ταυτότητα, είναι ώρα να κάνει come out και στον υπόλοιπο κόσμο γύρω του, με όποιο θετικό ή αρνητικό αντίκτυπο έχει αυτό.

Παλιά και νέα πρόσωπα θα μας απασχολήσουν κι η σχέση των δύο πρωταγωνιστών φαίνεται πως θα περάσει πάλι από 40 κύματα. Κρυφές εκπλήξεις όπως ένα ταξίδι στην πόλη του έρωτα, το Παρίσι κι ένα αποκαλυπτικό παιχνίδι θάρρους ή αλήθειας μας περιμένουν φέτος στον ευφάνταστο κόσμο της Oseman που αγαπήθηκε από το πρώτο λεπτό.

Δείτε το τρέιλερ της 2ης σεζόν:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑNetflix: Οι σειρές και οι ταινίες που θα σου κάνουν παρέα τον Αύγουστο12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b