MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
THΛΕΟΡΑΣΗ

Netflix: Οι σειρές και οι ταινίες που θα σου κάνουν παρέα τον Αύγουστο

Τι θα δούμε τον Αύγουστο στο Netflix; Σειρές, ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που δεν θα χάσουμε.

Monopoli Team

Έφτασε ο Αύγουστος, ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού και πολλοί από εμάς θα είμαστε στην πόλη και θα δουλεύουμε. Αν έκανες διακοπές τον Ιούλιο ή σκοπεύεις να φύγεις τον Σεπτέμβριο, η Αθήνα μπορεί να γίνει παράδεισος τον Αύγουστο, γιατί αδειάζει και οι μετακινήσεις θα είναι πιο εύκολες.

Αν παραμείνεις λοιπόν στην πόλη, το Netflix κάνει τον μήνα σου λίγο πιο ενδιαφέροντα με καινούριες σειρές, ταινίες και πρωτότυπα ντοκιμαντέρ. Εμείς ξεχωρίσαμε αυτά που θα σε κερδίσουν από την πρώτη στιγμή. Όπως η δική των Depp και Amber Heard.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLoki: Ολοκαίνουριο trailer για τη 2η σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Disney+12.09.2018

Σειρές

Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν: Σεζόν 2, μέρος 2

Ενόψει της δίκης της Λίσα, ο Μίκι έρχεται αντιμέτωπος με αμφιβολίες, δυσκολίες και απροσδόκητες αποκαλύψεις. Η Λόρνα και ο Σίσκο ετοιμάζονται για την πολυπόθητη μέρα, ενώ ο Ίζι κάνει σημαντικές κινήσεις. 3 Αυγούστου.

Heartstopper: Σεζόν 2

Με τις εξετάσεις, το σχολικό ταξίδι και τον χορό αποφοίτησης να πλησιάζουν, ο Νικ, ο Τσάρλι και η παρέα ανακαλύπτουν τα επόμενα στάδια της ζωής, του έρωτα και της φιλίας. Στις 3 Αυγούστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτο Netflix οι ταινίες “El Greco”, “Καζαντζάκης” και “Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι” του Γιάννη Σμαραγδή12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο .reader.gr

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b