Έτσι αποφάσισε να φτιάξει τη δική της, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της κούκλας της με το τελικό σύνολο τον Δεκέμβριο του 2015. Η θετική ανταπόκριση του κόσμου την ενθάρρυναν να φτιάξει περισσότερα ρούχα.
Μετά τη Barbie έρχεται η… Hijarbie για να «γιορτάσει» τη μουσουλμανική μόδα και κουλτούρα
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΗ Haneefah Adam, η Νιγηριανή καλλιτέχνιδα πίσω από τη «Hijarbie», άρχισε για πρώτη φορά να παρουσιάζει κούκλες με μουσουλμανικό στιλ το 2015.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΜετά από ένα διάλειμμα έξι ετών, δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό «Hijarbie» στο Instagram μια φωτογραφία μιας κούκλας, που φοράει ένα ροζ φόρεμα και χιτζάμπ και ποζάρει μπροστά σε έναν ροζ τοίχο. «Αυτή η Hijarbie επέστρεψε», έγραφε η λεζάντα, προς τέρψη των ακολούθων της, τα σχόλια των οποίων έδειχναν πόσο πολύ καλωσόρισαν την επιστροφή της.
Η Haneefah Adam, η Νιγηριανή καλλιτέχνιδα πίσω από τη «Hijarbie», άρχισε για πρώτη φορά να παρουσιάζει κούκλες με μουσουλμανικό στιλ το 2015, αφού παρατήρησε την έλλειψη σεμνής μόδας ή χιτζάμπ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ακολουθούσε. «Δεν είδα μια κούκλα που να μου μοιάζει», λέει η ίδια.
Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google