MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
04
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Diane Kruger: Θα τιμηθεί με το βραβείο Golden Eye στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης

Το 19ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης θα πραγματοποιηθεί από τις 28 Σεπτεμβρίου έως τις 8 Οκτωβρίου.

Monopoli Team

Η Νταϊάν Κρούγκερ πρόκειται να τιμηθεί με το βραβείο Golden Eye (Χρυσό Μάτι) στο φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης για την εξέχουσα καριέρα και το πολύπλευρο ταλέντο της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗθοποιός με νανισμό τα έβαλε (δικαίως) με το “Wonka” και την επιλογή του Χιου Γκραντ ως Ούμπα Λούμπα12.09.2018

Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της, η Κρούγκερ έχει συνεργαστεί με διακεκριμένους σκηνοθέτες, όπως ο Κουέντιν Ταραντίνο, ο Βόλφγκανγκ Πίτερσον και ο Ρόμπερτ Ζεμέκις.

Είναι περισσότερο γνωστή για τους ρόλους της στην ταινία «Troy» (Τροία) του 2004, ως Άμπιγκεϊλ Τσέις στο «National Treasure» (Στα ίχνη του χαμένου θησαυρού) και στη συνέχειά του «Book of Secrets» (Το Βιβλίο με τα Μυστικά) και ως Άννα στο «Mr. Nobody» (Ο Κανένας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτο Netflix οι ταινίες “El Greco”, “Καζαντζάκης” και “Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι” του Γιάννη Σμαραγδή12.09.2018

«Η Νταϊάν Κρούγκερ είναι μια από τις πιο ευέλικτες ηθοποιούς του κινηματογράφου. Όχι μόνο αφοσιώνεται πλήρως σε κάθε ρόλο που αναλαμβάνει, αλλά επίσης φανερώνει τους χαρακτήρες της με μεγάλο βάθος» δήλωσε ο Κρίστιαν Γιούνγκεν, καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ της Ζυρίχης.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b