MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΡΙΤΗ
30
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Epic OneWater Brew: Έφτιαξαν μπύρα από ανακυκλωμένο νερό

Αυτή η μπύρα είναι φτιαγμένη με το μαύρο ή γκρίζο νερό που ανακυκλώνεται από τα ντους, τους νεροχύτες και τα πλυντήρια.

Monopoli Team

Αν δεν το γνωρίζατε εξαρχής, πιθανότατα δεν θα το καταλαβαίνατε, αλλά η Epic OneWater Brew διαφέρει. Είναι μια μπύρα που δεν μοιάζει με όσες ξέρουμε διότι παρασκευάζεται με ένα περίεργο συστατικό: είναι φτιαγμένη με το μαύρο ή γκρίζο νερό που ανακυκλώνεται από τα ντους, τους νεροχύτες και τα πλυντήρια που βρίσκονται στην Fifteen Fifty, μια πολυτελή πολυκατοικία 40 ορόφων στο Σαν Φρανσίσκο.

Στόχος των Epic Cleantec και την Devil’s Canyon Brewing Company, μιας εταιρείας ανακύκλωσης νερού και μιας τοπικής ζυθοποιίας, που παράγουν την ασυνήθιστη μπύρα είναι να επιστήσουν την προσοχή στο θέμα της λειψυδρίας και της επαναχρησιμοποίησης του νερού, μετά από χρόνια ιστορικής ξηρασίας στην Καλιφόρνια, ενώ το προϊόν τους είναι ασφαλές για κατανάλωση, χάρη σε μια επεξεργασία που περιλαμβάνει μικροδιήθηση και υπεριώδες φως, σύμφωνα με το CNN.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΗμέρα Μπύρας: Βρήκαμε, επισκεφτήκαμε και προτείνουμε ανεπιφύλακτα τις καλύτερες μπυραρίες της πόλης12.09.2018

«Τα κτίρια παγκοσμίως χρησιμοποιούν το 14% όλου του πόσιμου νερού και σχεδόν κανένα από αυτά δεν επαναχρησιμοποιεί αυτό το νερό. Και εμείς βοηθάμε ώστε να επαναχρησιμοποιούν έως και το 95% του νερού τους. Προσπαθούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Θέλαμε να κάνουμε κάτι διασκεδαστικό για να μιλήσουμε με τον κόσμο, να τον ενθουσιάσουμε, αλλά και να παρουσιάσουμε τις ανεκμετάλλευτες δυνατότητες της επαναχρησιμοποίησης του νερού» υπογραμμίζει ο Άρον Ταρτακόφσκι, Διευθύνων Σύμβουλος και συνιδρυτής της Epic Cleantec.

Διαβάστε περισσότερα στο Insider

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑTarantino: Θέλει να δώσει στον Bruce Willis την τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b