MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Tarantino: Θέλει να δώσει στον Bruce Willis την τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση

Σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, ο Quentin Tarantino φέρεται να θέλει να δώσει στον Bruce Willis την τελευταία του εμφάνιση στον κινηματογράφο.

Bruce Willis, Image Credit: 20th Century Fox
Bruce Willis, Image Credit: 20th Century Fox
Monopoli Team

Ο Quentin Tarantino φέρεται να θέλει να δώσει στον Bruce Willis την τελευταία του κινηματογραφική εμφάνιση.

Νωρίτερα φέτος, επιβεβαιώθηκε ότι ο ηθοποιός είχε διαγνωστεί με μετωποκροταφική άνοια, μια ασυνήθιστη μορφή της νόσου που “προκαλεί προβλήματα με τη συμπεριφορά και τη γλώσσα”.

Αυτή η διάγνωση ήρθε, αφού ο ηθοποιός είχε διαγνωστεί στο παρελθόν με αφασία, η οποία τον ανάγκασε να αποσυρθεί από το επάγγελμά του.

Ωστόσο, όπως αναφέρει τώρα η Daily Express, ο Tarantino – ο οποίος ετοιμάζει την επόμενη ταινία του The Movie Critic – θα ήθελε τον Willis για έναν μικρό ρόλο στην ταινία.

Ο σκηνοθέτης είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον ηθοποιό στην εμβληματική ταινία του, Pulp Fiction, σχεδόν πριν από 30 χρόνια.

Αν και φέρεται να μην έχει προσεγγίσει ακόμα την οικογένεια του ηθοποιού, σκοπεύει να σεβαστεί την επιθυμία τους, αν πουν ότι ο Willis είναι πολύ άρρωστος για να συμμετάσχει, και μπορεί αντ’ αυτού να βάλει στην ταινία ένα απόσπασμα από μια από τις προηγούμενες ταινίες του ηθοποιού.

Ο Tarantino αποκάλυψε νωρίτερα φέτος ότι το The Movie Critic θα περιστρέφεται γύρω από έναν δημοσιογράφο “πορνοπεριοδικού” και θα διαδραματίζεται στη Νότια Καλιφόρνια το 1977. Ο κεντρικός χαρακτήρας βασίζεται σε έναν πραγματικό κριτικό ταινιών για ένα πορνογραφικό περιοδικό, το οποίο ο σκηνοθέτης διάβαζε όταν μεγάλωνε.

“Όλα τα άλλα ήταν πολύ πρόστυχα για να τα διαβάσω, αλλά τότε υπήρχε αυτή η πορνογραφική εφημερίδα που είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα σελίδα με ταινίες”, είχε δηλώσει παλαιότερα ο σκηνοθέτης.

“Έγραφε για mainstream ταινίες και ήταν ο δεύτερος κριτικός. Νομίζω ότι ήταν πολύ καλός κριτικός. Ήταν πολύ κυνικός. Οι κριτικές του ήταν μια διασταύρωση μεταξύ του πρώιμου Howard Stern και αυτού που θα μπορούσε να είναι ο Travis Bickle αν ήταν κριτικός κινηματογράφου” είχε πει.

Τον Μάιο, ο σκηνοθέτης δήλωσε ότι δεν θέλει να επιλέξει έναν Βρετανό ηθοποιό για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας, υπονοώντας ότι πάρα πολλοί Αμερικανοί χαρακτήρες υποδύονται από Βρετανούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑGeorge Clooney: Νοικιάζει την ιστορική του βίλα στη λίμνη Κόμο – Μπορείτε πλέον να κάνετε εκεί τον γάμο σας12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b