MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αυγουστιάτικη πανσέληνος: Όλοι οι δωρεάν ανοιχτοί χώροι και οι εκδηλώσεις του Υπουργείου Πολιτισμού

Το Υπουργείο Πολιτισμού ανοίγει για τη φετινή Αυγουστιάτική Πανσέληνο 100 αρχαιολογικούς χώρους, ιστορικούς τόπους, μουσεία και μνημεία που υποδέχονται το κοινό με ελεύθερη είσοδο και εκδηλώσεις.

Πηγή: Samer Daboul/Pexels
Monopoli Team

Το Υπουργείο Πολιτισμού διοργανώνει, και φέτος -23η χρονιά- τις εκδηλώσεις της Αυγουστιάτικης Πανσελήνου υπό τον συντονισμό της Γενικής Διεύθυνσης Αρχαιοτήτων και Πολιτιστικής Κληρονομιάς, προσφέροντας ελεύθερη  είσοδο για το κοινό σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους, μουσεία, ιστορικούς τόπους και μνημεία, την Τρίτη 1η και την Πέμπτη 31 Αυγούστου, σύμφωνα με το αναρτημένο πρόγραμμα.

100 αρχαιολογικοί χώροι, ιστορικοί τόποι, μουσεία και μνημεία σε ολόκληρη τη χώρα θα υποδεχθούν το κοινό κάτω από το φως του φεγγαριού. Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε 50 χώρους, ενώ άλλοι 50 θα παραμείνουν ανοιχτοί για το κοινό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑυγουστιάτικη πανσέληνος στο Μουσείο Ακρόπολης σε ρυθμούς tango12.09.2018

Η φετινή διοργάνωση θα πλαισιωθεί από εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 2 και στις 30 Αυγούστου. Το πρόγραμμα, περιλαμβάνει κυρίως συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, αστροπαρατήρηση και ξεναγήσεις, τις οποίες διοργανώνουν οι Υπηρεσίες του ΥΠΠΟ, πολλές σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση και πολιτιστικούς, εξωραϊστικούς συλλόγους.

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος 2023: Το πρόγραμμα των δωρεάν εκδηλώσεων και των ανοιχτών χώρων του Υπουργείου Πολιτισμού

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b