MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ:
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ X
ΗΘΟΠΟΙΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΗΘΟΠΟΙΟ X
ΘΕΑΤΡΟ
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΘΕΑΤΡΟ X
ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
Παιδική παράσταση

Η Συμμορία του Μεσονυχτίου, του Ντέιβιντ Ουάλιαμς, για δεύτερη σεζόν στο θέατρο Άνεσις

Η αγαπημένη «Συμμορία του Μεσονυκτίου» επιστρέφει ανανεωμένη στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Άνεσις.

| Φωτογραφίες: Αγγελική Κοκοβέ
Monopoli Team

Η αγαπημένη «Συμμορία του Μεσονυκτίου», η πιο ανατρεπτική παράσταση της χρονιάς που πέρασε, έχοντας ήδη συμπληρώσει πάνω από 155 επιτυχημένες παραστάσεις, επιστρέφει ανανεωμένη από τον Οκτώβριο του 2023, στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Άνεσις. (Κυριακές 11:30 και 15:00 και καθημερινά οργανωμένες παραστάσεις για σχολεία).

Το έργο του πολυβραβευμένου Ντέιβιντ Ουάλιαμς, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Δεγαΐτη και μετάφραση – διασκευή Άνδρης Θεοδότου, που έχει λάβει εξαιρετικές κριτικές και έχει φιλοξενήσει ήδη χιλιάδες θεατές, θα συνεχιστεί για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων την επόμενη θεατρική περίοδο.

Ποιος όμως, ξέρει στ’ αλήθεια για αυτή τη μυστική «Συμμορία του Μεσονυκτίου»;

Ένα μπαλάκι του κρίκετ προσγειώνεται στο κεφάλι του Τομ και εισάγεται στο νοσοκομείο «Λορντ Φαντ», το πιο παράξενο του Λονδίνου. Εκεί, τον υποδέχεται ένας μυστήριος Θυρωρός με παραμορφωμένο σώμα, που το πραγματικό του όνομα αποτελεί γρίφο και ένας νεαρός γιατρός, που αν είσαι παιδί, μπορείς εύκολα να ξεγελάσεις. Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα, όταν στην παιδιατρική πτέρυγα συναντά την προϊσταμένη, που παραδόξως, δε συμπαθεί καθόλου τα παιδιά και σχεδιάζει να του δυσκολέψει τη ζωή για όσο κρατήσει η νοσηλεία του. Όμως, ευτυχώς, στο θάλαμο που τον μεταφέρουν, έχει συγκατοίκους τη δυναμική Άμπερ, τον Τζόρτζ που λατρεύει τις σοκολάτες, τον συνομήλικο του Ρόμπιν, που προς το παρόν δεν βλέπει καθόλου και τη δεκάχρονη Σάλι που την περισσότερη ώρα κοιμάται.

Η παρέα θα τον μυήσει στη «Συμμορία του Μεσονυκτίου» που μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε όνειρο, ακόμη και το πιο τρελό, φτάνει το ρολόι να χτυπήσει μεσάνυχτα…

Η «Συμμορία του Μεσονυκτίου», είναι μια συναρπαστική ιστορία γεμάτη χιούμορ, δράση και τρυφερότητα που εξελίσσεται στον πιο απροσδόκητο τόπο με τον πιο αναπάντεχο τρόπο.

Μια ιστορία όπου, με αφορμή τη φιλία πέντε παιδιών, πέντε διαφορετικών κοινωνικά και ταξικά χαρακτήρων, αναδεικνύονται σημαντικά σύγχρονα αλλά και διαχρονικά θέματα όπως η σημασία της αλληλεγγύης, η αξία της συνεργασίας, της συμπερίληψης, η διαφορετικότητα και η αποδοχή, η πολυπολιτισμικότητα, κι ακόμη περισσότερο η ενσυναίσθηση, η αγάπη και η αισιοδοξία.

Πρωτότυπη μουσική, σωματικοί αυτοσχεδιασμοί, video art και μια ομάδα εννέα ταλαντούχων ηθοποιών θα μετατρέψουν τον σκηνικό χώρο σε ένα μαγικό και απολύτως παράδοξο θεατρικό τοπίο για παιδιά, αποδεικνύοντας πως μικροί και μεγάλοι κοιτάζουν το ίδιο, όμως βλέπουν κάτι διαφορετικό, και πως ανέφικτο δεν είναι τίποτα, ειδικά όταν διαθέτεις «μεταμεσονύκτια φαντασία».

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά 4+.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΝεφέλες: Μια παράσταση για παιδιά και εφήβους από την ομάδα The Young Quill σε καλοκαιρινή περιοδεία12.09.2018

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Συγγραφέας: Ντέιβιντ Ουάλιαμς
Μετάφραση: Άνδρη Θεοδότου
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δεγαΐτης

Σκηνικά: Αρετή Μουστάκα
Κοστούμια: Ιφιγένεια Νταουντάκη
Μουσική: Νίκος Τσέκος
Φωτισμοί: Μελίνα Μάσχα
Χορογραφία: Μαρίζα Τσίγκα

Παίζουν: Δημήτρης Κολλιός, Πηνελόπη Μαρκοπούλου, Θανάσης Μυλωνόπουλος, Κορίνα Ντουλλάαρτ, Φανή Παναγιωτίδου, Βασίλης Παπαδημητρίου, Φοίβος Σαμαρτζής, Σαμψών Φύτρος, Δώρα Χουρσανίδου

Διάρκεια Παραστάσεων: Από 22 Οκτωβρίου 2023
Σενάριο: Άνδρη Θεοδότου
Πληροφορίες: Ομαδικές κρατήσεις, σχολεία: 210.3806274 (Εύη Κουρεμένου) /Τηλέφωνο Ταμείου για μεμονωμένα εισιτήρια: 210. 7718943
Παραστάσεις: Κυριακές 11:30 και 15:00 και καθημερινά οργανωμένες παραστάσεις για σχολεία
Βοηθός Σκηνοθετη: Βασιλική Μπέζα
Πληροφορίες Χώρου: Λεωφ. Κηφισίας 14, Αθήνα 115 26 Τηλέφωνο: 21 0771 8943
ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ
  • Αθήνα
Αμπελόκηποι
Άνεσις
Απο 22/10/2023 εως 28/04/2024
Λ. Κηφισίας 14, Αμπελόκηποι
Κυριακή: 11:30, 15:00
Περισσότερα από Δραστηριότητες
VIMA_WEB3b