MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΕΜΠΤΗ
02
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

Loki: Ολοκαίνουριο trailer για τη 2η σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Disney+

Ο Tom Hiddleston έρχεται αντιμέτωπος με εναλλασσόμενα σύμπαντα ως ο “κατεργάρης θεός” Loki, στο νέο trailer της δεύτερης σεζόν της ομώνυμης επιτυχημένης σειράς του Disney+.

Loki
Monopoli Team

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν της σειράς «Loki» του Disney+ με το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel να επεκτείνεται ακόμη περισσότερο προσθέτοντας στην “ομάδα” τον βραβευμένο με Όσκαρ Β’ Ανδρικού Ρόλου ηθοποιό Ke Huy Quan («Τα Πάντα Όλα»).

Ο Quan, ο οποίος πρωταγωνιστεί, επίσης, στη σειρά «American Born Chinese» (Disney+), θα βοηθήσει τον Loki του Tom Hiddleston ώστε να περιηγηθεί σε εναλλασσόμενα σύμπαντα. Η επίσημη σύνοψη της δεύτερης σεζόν αναφέρει: Ο Loki “πλοηγείται” σε διαρκώς διευρυνόμενα και ολοένα πιο επικίνδυνα πολυσύμπαντα σε αναζήτηση της Sylvie, της δικαστή Renslayer, της Miss Minutes καθώς, μαθαίνοντας το τι σημαίνει στην πραγματικότητα να έχεις ελεύθερη βούληση και έναν “ένδοξο” σκοπό.

Τι δηλώνει ο δημιουργός της σειράς

Η έννοια της “ελεύθερης βούλησης” γύρω από τις πράξεις του πρωταγωνιστή – αντιήρωα αναμένεται να καταστήσει την περσόνα του “κατεργάρη θεού” ακόμη πιο περίπλοκη στην επόμενη φάση του franchise.

Οι ηθοποιοί Owen Wilson, Wunmi Mosaku και Gugu Mbatha-Raw θα επιστρέψουν, επίσης, για τη δεύτερη σεζόν με τον δημιουργό της σειράς, Michael Waldron, να σχολιάζει πως πρόκειται για μια «εξελικτική συνέχεια» του Loki που βρίσκεται μπλεγμένος με τις υποθέσεις της “Αρχής Χρονικής Απόκλισης”:

«Αν πρέπει να συνεχίσουμε με δεύτερη σεζόν θα πρέπει να εξερευνήσουμε νέα συναισθηματικά “βάθη”», είχε δηλώσει ο Waldron το 2022, «Κάτι τέτοιο είναι σημαντικό για τον Τομ αλλά και για εμένα». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο “Only Murders In The Building” επιστρέφει στο Disney+: 4 λόγοι που ανυπομονούμε για τη νέα σεζόν12.09.2018

Η δεύτερη σεζόν του «Loki» θα έρθει αντιμέτωπη με τα γεγονότα του «Doctor Strange in the Multiverse of Madness», με τον Waldron να υπογραμμίζει πως «μετά τα όσα συνέβησαν στην ταινία, πιθανώς θα υπάρξουν εξελίξεις προς όλες τις κατευθύνσεις».  Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 6 Οκτωβρίου 2023.

Πηγή: Indiewire

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b