MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Free City: 5 δωρεάν εκδηλώσεις εντός και εκτός Αθηνών για την Πέμπτη 20 Ιουλίου

Παραστάσεις, προβολές ταινιών και συναυλίες στη σημερινή δωρεάν ατζέντα μας, για την Πέμπτη 20 Ιουλίου.

SNFCC Youth Council, Photo: Ευτυχία Βλάχου
Monopoli Team

Αθήνα

GENesis Party στον Θόλο του ΚΠΙΣΝ

Το SNFCC Youth Council είναι μία νεοσύστατη δημιουργική ομάδα 20 νέων, από 18 έως 25 ετών, που είναι υπεύθυνη για την επιμέλεια ενός ανεξάρτητου προγράμματος εκδηλώσεων το οποίο εντάσσεται στον ετήσιο προγραμματισμό του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).  Το βραδάκι της Πέμπτης 20 Ιουλίου, το SNFCC Youth Council συστήνεται στο κοινό με το GENesis Party, που θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο στον Θόλο του ΚΠΙΣΝ, με τη συμμετοχή νέων δημιουργών της ελληνικής μουσικής σκηνής. Το kick-off party θα ανοίξει με ένα DJ set η Matina Sous Peau, ενώ θα ακολουθήσουν οι groovy Cosmonuts. Η βραδιά θα ολοκληρωθεί με τους The Steams και τον psychedelic/rock ήχο τους. Παράλληλα, θα υπάρχει χρόνος για γνωριμία και συζήτηση με τα μέλη της ομάδας.
20/7, 20:00
Θόλος του ΚΠΙΣΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ4 εκθέσεις που μπορείτε να επισκεφτείτε σήμερα, Πέμπτη 20 Ιουλίου12.09.2018

Παντρολογήματα του Νικολάϊ Γκόγκολ στο Θέατρο της Μεσογείου

Μια θεατρική παράσταση σε διασκευή-σκηνοθεσία Αλμπέρτο Εσκενάζη, από το Θέατρο της Μεσογείου. Μία ανατρεπτική κωμωδία, μια όαση γέλιου στους ζοφερούς καιρούς που ζούμε. Η προξενήτρα προτείνει τρεις υποψήφιους γαμπρούς στην πανέμορφη νύφη. Όμως…. Ο καθένας έχει το κάτι τις του που δεν έχει ο άλλος. Στην προσπάθεια τους να την διεκδικήσουν οι τρεις γαμπροί υπομονεύουν ο ένας τον άλλον και εκθέτουν τα υποτιθέμενα ελαττώματα των ανταγωνιστών τους. Μέσα σ` αυτό το κομφούζιο, ο θείος που είναι προχωρημένης ηλικίας προσπαθεί να βρει την λύση αλλά…. Ένα αναπάντεχο τέλος τα ανατρέπει όλα.
20/7, 21:00
Θεάτρο της Μεσογείου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για την Πέμπτη 20 Ιουλίου12.09.2018

«Το τραγούδι της πόλης»: Ο Κώστας Λειβαδάς και η Ανδριάνα Μπάμπαλη στην Κυψέλη

Ο Κώστας Λειβαδάς και η Ανδριάνα Μπάμπαλη έρχονται στην Κυψέλη με τα πιο αγαπημένα τραγούδια. Μια συναυλία που θα συγκινηθούμε, θα χαρούμε και θα τραγουδήσουμε όλοι μαζί. Από το πρόγραμμα δεν θα λείπουν τα«Μοίρα μου έγινες»,«Είσαι εσύ ο άνθρωπος μου»,«Κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα»,«Σαν να μη πέρασε μια μέρα»,«Η επίμονή σου», «Είναι εντάξει μαζί μου»,«Σήκωσε κύμα»… Update: Η συναυλία αναβλήθηκε για την Τρίτη 1 Αυγούστου, λόγω του καύσωνα.
20/7, 21:00
Φωκίωνος Νέγρη και Τενέδου, Κυψέλλη

“Ηλέκτρα” του Σοφοκλή στο Φεστιβάλ Γλυφάδας

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ Γλυφάδας 2023, θα πραγματοποιηθεί η παράσταση της αρχαίας τραγωδίας “Ηλέκτρα” του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία της Λίλλυς Μελεμέ, με την Λένα Παπαληγούρα στον ομώνυμο ρόλο. Κάνει έτσι μια σύντομη στάση εν μέσω της καλοκαρινής της περιοδεία.  Πρωταγωνιστούν οι: οι Ελισάβετ Μουτάφη, Ιωάννης Παπαζήσης, Στρατής Χατζησταματίου, Εριέττα Μανούρη, Δαυίδ Μαλτέζε, Πάρης Λεόντιος.
20/7, 20:30
3η Μαρίνα Γλυφάδας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Η Μπάρμπι στον 21ο αιώνα12.09.2018

Καλαμάτα

”Remembering Bodies” Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης – Εύα Γεωργιτσοπούλου

Μια ιδιάιτερη παράσταση χορού που αναδεικνύει σχέση που μπορεί να αναπτύσσεται μεταξύ του σώματος και της μνήμης. Το σώμα παρουσιάζεται ως κύριο μέσο απομνημόνευσης καταστάσεων, γεγονότων, εικόνων. Μέσα απο την χορογραφία διαφαίνεται η δύναμη που έχει το σώμα να δημιουργεί μνήμες, τόσο στο ίδιο, αλλά και σε άλλα σώματα. Με χορογραφία της Εύας Γεωργιτσοπούλου, η παράσταση λαμβάνει χώρα στα πλαίσια του 29ου Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας.
20/7, 21:00
Κεντρική Πλατεία Καλαμάτας

Περισσότερες δωρεάν προτάσεις στο Free City.

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b