MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Netflix: Οι 10 καλύτερες ταινίες και σειρές που θα δούμε τον Ιούλιο

Νέες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ έρχονται και αυτό το μήνα στο Netflix, με το ντοκιμαντέρ για τους Wham και το δεύτερο μέρος του “Witcher” να ξεχωρίζουν.

Monopoli Team

Κάθε μήνα το Netflix προσθέτει νέες σειρές, ταινίες και ντοκιμαντέρ, που μπορούμε να απολαύσουμε στις οθόνες μας μέσα από την πλατφόρμα. Έτσι, και τον Ιούλιο νέα προγράμματα θα είναι διαθέσιμα, για να κάνουν το καλοκαίρι μας λίγο πιο ευχάριστο.

Από πολυαναμενόμενα ντοκιμαντέρ, μέχρι ταινίες, αλλά και σειρές, εμείς ξεχωρίσαμε τις 10 πιο ενδιαφέρουσες προσθήκες της πλατφόρμας, που ανυπομονούμε να δούμε σύντομα.

Gone Girl

Το κορυφαίο βραβευμένο με Πούλιτζερ βιβλίο, της Τζίλιαν Φλιν -ένα από τα καλύτερα ψυχολογικά μυθιστορήματα μυστηρίου της δεκαετίας- μεταφέρθηκε σε μία επίσης πολυβραβευμένη ταινία το 2014, δια χειρός David Fincher, με πρωταγωνιστές τον Ben Affleck και την Rosamund Pike. Υπόθεση: Η ιστορία ξεκινάει ως ένα μυστήριο σχετικό με έναν άνδρα του οποίου η σύζυγος εξαφανίζεται και σύντομα οι υποψίες πέφτουν πάνω του. Η ταινία εξετάζει την ανειλικρίνεια, την επίδραση των μίντια, τις επιπτώσεις που μπορούν να προκαλέσουν τα οικονομικά ζητήματα σε ένα γάμο και τον τρόπο που οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ο ένας τον άλλον.
Στο Netflix από 01/07

Mamma Mia

Το δημοφιλές μιούζικαλ που μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη με άρωμα από Ελλάδα και τη μουσική των ΑΒΒΑ να συνοδεύει την ιστορία μιας αξιολάτρευτης μέλλουσας νύφης, που αναζητά τον μπαμπά της ανάμεσα σε τρεις άντρες, έρχεται στο Netflix. Υπόθεση: Η Donna (Meryl Streep) είναι μια ανεξάρτητη μητέρα, που μεγάλωσε μόνη της τη κόρη της και είναι ιδιοκτήτρια ενός μικρού ξενοδοχείου που βρίσκεται σε ένα ελληνικό νησί. Η κόρη της, Sophie (Amanda Seyfried) σύντομα θα παντρευτεί, και η μητέρα της κάλεσε δυο πολύ καλές της φίλες, τη Rosie και την Tanya, οι οποίες μαζί με την Donna αποτελούσαν κάποτε τη μουσική μπάντα Donna and the Dynamos. Η μελλοντική νύφη από την άλλη, θέλοντας να μάθει την ταυτότητα του πατέρα της, αποφασίζει να καλέσει στο γάμο της τρεις άντρες από το παρελθόν της μητέρας της.
Στο Netflix από 01/07

Wham!

Μέσα από συνεντεύξεις και αρχειακό υλικό, ο Τζορτζ Μάικλ και ο Άντριου Ρίτζλεϊ θυμούνται τους Wham!, από το ’70 που ήταν κολλητοί μέχρι το ’80 που έγιναν θρύλοι της ποπ. «Ο χρόνος τους στα φώτα της δημοσιότητας ήταν σύντομος, αλλά ήταν το πρώτο συγκρότημα από τη Δύση που έκανε συναυλία στην Κίνα. Ήταν μία εποχή που περιλαμβάνει τη νιότη τους αλλά και τη λατρεία εκατομμυρίων θαυμαστών. Ένα υπέροχο ταξίδι για δύο άντρες που ήταν φίλοι από το σχολείο και κατέληξαν superstars», είναι η επίσημη περιγραφή του Netflix.
Στο Netflix από 05/07

Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν – Δεύτερη σεζόν

Το πρώτο μέρος της δεύτερης σεζόν του “The Lincoln Lawyer” έρχεται επιτέλους στο Netflix. Υπόθεση: Με την εταιρεία του σε μεγάλη ζήτηση και την ομάδα πιο απασχολημένη από ποτέ, ο Μίκι μπλέκει με μια γυναίκα που σύντομα γίνεται πελάτης του όταν κατηγορείται για φόνο.
Στο Netflix από 06/07

Top Gun

Το οσκαρικό Top Gun με τον Τομ Κρουζ έρχεται στο Netflix. Υπόθεση: Ο Πιτ Μίτσελ, πιλότος μαχητικών αεροσκαφών, έχει αποκτήσει τη φήμη του πιο παράτολμου χαρακτήρα μεταξύ των συναδέλφων του, χάρη στις επικίνδυνες αποστολές που αναλαμβάνει. Οι προϊστάμενοί του τον επιλέγουν να φοιτήσει σε μια σχολή επίλεκτων πιλότων του πολεμικού ναυτικού. Ο Μίτσελ, που το παρατσούκλι του είναι “Μάβερικ”, πηγαίνει στη σχολή αποφασισμένος να κερδίσει τον τίτλο του “Τοπ Γκαν”, δηλαδή του καλύτερου απόφοιτου της τάξης του. Δεν φαντάζεται όμως ότι εκεί θα γνωρίσει και τον έρωτα, στο πρόσωπο της Σαρλότ Μπλάκγουντ, που τυχαίνει να είναι η εκπαιδεύτριά του.
Στο Netflix από 15/07

Με τα Μάτια Κλειστά: Βαρκελώνη

Από τους παραγωγούς του παγκόσμιου φαινομένου “Bird box” έρχεται το “Bird Box: Barcelona”, μια επέκταση της ταινίας που καθήλωσε το κοινό το 2018. Μετά τον αποδεκατισμό του παγκόσμιου πληθυσμού από μια μυστηριώδη δύναμη, ο Σεμπάστιαν πρέπει να κάνει το δικό του ταξίδι επιβίωσης στους έρημους δρόμους της Βαρκελώνης. Καθώς συνάπτει άβολες συμμαχίες με άλλους επιζώντες και προσπαθούν να ξεφύγουν από την πόλη, μια απροσδόκητη και ακόμα χειρότερη απειλή μεγαλώνει.
Στο Netflix από 14/07

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠρεμιέρες: Ίντι εσύ σούπερ σταρ!12.09.2018

Κλωνοποίησαν τον Ταϊρόν

“Μια σειρά ανεξήγητων γεγονότων οδηγεί ένα απίθανο τρίο (Τζον Μπογιέγκα, Τζέιμι Φοξ και Τιόνα Πάρις) στα δίχτυα μιας μοχθηρής συνωμοσίας στη γειτονιά” αυτή είναι η περιγραφή της νέας ταινίας μυστηρίου του Netflix, που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο μήνα. Αυτό θα είναι και το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Juel Taylor, επομένως έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε τι έχει να προσφέρει αυτή η -απ’ όσο φαίνεται- φρέσκια κωμωδία επιστημονικής φαντασίας και μυστηρίου.
Στο Netflix από 21/07

The Witcher – Τρίτη σεζόν, Τόμος δεύτερος

Η “αποχαιρετιστήρια” σεζόν του Χένρι Καβίλ φτάνει στο τέλος της λίγο πριν τελειώσει ο Ιούλιος, αφού και τα τρία επεισόδια του δεύτερου μέρους της τρίτης σεζόν θα κυκλοφορήσουν μέσα στον μήνα. Όπως έχετε ήδη μάλλον καταλάβει η τρίτη σεζόν επικεντρώθηκε κυρίως στον Γκέραλτ και τη Σίρι. Τι θα δούμε λοιπόν στο δεύτερο μέρος; “Η μοίρα τούς έφερε κοντά. Επικίνδυνες δυνάμεις θέλουν να τους χωρίσουν. Ο Γκέραλτ και η Γένεφερ παλεύουν να κρατήσουν τη Σίρι ασφαλή, ενώ ετοιμάζεται πόλεμος στην Ήπειρο” διαβάζουμε στην επίσημη σύνοψη του Netflix.
Στο Netlix από 27/07

Ευτυχία για αρχάριους

“Η Χέλεν ζούσε πάντοτε όσο πιο συγκρατημένα γινόταν. Πλέον χωρισμένη, ξεκινά ένα σεμινάριο επιβίωσης, παρέα με ιδιαίτερα άγνωστα άτομα, για την “περιπέτεια μιας ζωής”, ελπίζοντας ότι θα μάθει ξανά να ζει και να αγαπά” αυτή είναι η περιγραφή που δίνει το Netflix για την νέα ρομαντική κομεντί που θα δούμε στην πλατφόρμα μέσα στον μήνα. Η ταινία είναι βασισμένη στο δημοφιλές μυθιστόρημα της Κάθριν Σέντερ. Πρωταγωνιστούν οι Έλι Κέμπερ, Λουκ Γκράιμς, Νίκο Σάντος, Μπλάιθ Ντάνερ, Μπεν Κουκ, Σεϊβόν Γουέμπστερ, Εστεμπάν Μπενίτο, Γκας Μπίρνεϊ και Τζούλια Σίπλετ. Σκηνοθετεί η Βίκι Γουάιτ.
Στο Netflix από 27/07

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΙούλιος στην COSMOTE TV με 29 κινηματογραφικές πρεμιέρες12.09.2018

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b