MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο χάρτης των κλιματιζόμενων χώρων που λειτουργεί η Περιφέρεια Αττικής στο λεκανοπέδιο

Η Περιφέρεια ζητά από τους δήμους να αποστέλλουν εγκαίρως τα επικαιροποιημένα στοιχεία με τις κλιματιζόμενες αίθουσες στην Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας.

Monopoli Team

Η Περιφέρεια Αττικής, με ανακοίνωσή της, καλεί τους πολίτες να λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα αυτοπροστασίας από τον καύσωνα που αναμένεται να πλήξει την πρωτεύουσα, σημειώνοντας παράλληλα πως ο μηχανισμός Πολιτικής Προστασίας της είναι σε ετοιμότητα και οι χάρτες με τις κλιματιζόμενες αίθουσες επικαιροποιούνται συνεχώς σύμφωνα με τα στοιχεία που αποστέλλουν οι δήμοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαύσωνας: Πώς θα τον αντιμετωπίσουμε με τη διατροφή μας12.09.2018

Με εντολή του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, προς τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Β. Κόκκαλη και τα στελέχη της Αυτοτελούς Διεύθυνσης, Πολιτικής Προστασίας, οι υπηρεσίες έθεσαν σε εφαρμογή όλα τα αναγκαία μέτρα τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής.

Επίσης, μπορούν να ενημερωθούν μέσω του σχετικού χάρτη για τα σημεία όπου λειτουργούν κλιματιζόμενοι χώροι για τη φιλοξενία και προστασία πολιτών από πολύ υψηλές θερμοκρασίες (καύσωνας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΚαύσωνας: 5 tips για πιο δροσερά ταξίδια με το αυτοκίνητο12.09.2018

Οι χώροι εμφανίζονται σε πίνακες που είναι αναρτημένοι ανά περιφερειακή ενότητα και στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας.

Διαβάστε περισσότερα στο skai.gr.

Περισσότερα από Επίκαιρα
VIMA_WEB3b