Η Μαρίζα Ρίζου αποχαιρετά το καλοκαίρι με μία συναυλία στο Θέατρο Βράχων
Προσθήκη ως αγαπημένη πηγήΜε τον ενθουσιασμό της κυκλοφορίας του τέταρτου προσωπικού της άλμπουμ «Το Χωριό», η Μαρίζα Ρίζου ολοκληρώνει την καλοκαιρινή της περιοδεία με μiα μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη».
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην GoogleΜε τον ενθουσιασμό της κυκλοφορίας του τέταρτου προσωπικού της άλμπουμ «Το Χωριό», η Μαρίζα Ρίζου ολοκληρώνει την καλοκαιρινή της περιοδεία με μiα μεγάλη συναυλία το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη».
Λίγα λόγια από την Μαρίζα Ρίζου
«Πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησε ο τέταρτος δίσκος μου με τίτλο “Το Χωριό”. Παρέα με ένα μέρος του χωριού -που είναι δηλαδή οι πολύτιμοι συνεργάτες μου-, ετοιμάζουμε ένα live που μιλά για τη διαδρομή που δυστυχώς δεν γίνεται να παραλείψει κανείς, εάν θέλει να φτάσει στην ευγνωμοσύνη και στη βαθιά εκτίμηση της ζωής και “Του Χωριού” του. Πιο κοντά από ποτέ, πιο μαζί και ήρεμα από ποτέ, με μοναδικό στόχο να είμαστε όντως παρόντες και να το χαρούμε. Να είναι οι καλοκαιρινές μας βραδιές σαν να έχουμε μαζευτεί σε ταράτσες και τα λέμε, συνδεόμαστε και γελάμε και κλαίμε και ζούμε. Και είναι όλα οκ και αποδεκτά. Σας περιμένω, σας περιμένουμε!»
*Την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, λίγο πριν έρθει στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την καλοκαιρινή της περιοδεία, η Μαρίζα Ρίζου μας περιμένει στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Δάσους.
Βρείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζητησης
Προσθήκη του monopoli.gr στην Google