MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Πατίνια, play rooms και δωρεάν φαγητό: Πώς είναι η ζωή στα γραφεία της Google στη Νέα Υόρκη

Οι περισσότεροι το ονειρεύονται. Κάποιοι όμως το ζουν καθημερινά και μας ξεναγούν στη δική τους πραγματικότητα.

Monopoli Team

«Πώς είναι άραγε να εργάζεσαι για τη Google στα κεντρικά της γραφεία στη Νέα Υόρκη;». Ένα ερώτημα που ίσως να έχει περάσει από το μυαλό μας κάποια στιγμή. Μπορεί οι περισσότεροι από εμάς να μην βρεθούμε ούτε απ’ έξω από αυτά, αλλά χάρη στο TikTok μπορούμε ξεναγηθούμε μέσα στο πολυτελές κτίριο του τεχνολογικού κολοσσού.

Την ξενάγηση ανέλαβε μια εργαζόμενη της εταιρείας, η Adriana Carvajal, η οποία έχει τη βάση της στο Δουβλίνο, αλλά όπως έγραψε σε πρόσφατο βίντεό της στο TikTok, «τα γραφεία της Google στη Νέα Υόρκη είναι τα πιο εντυπωσιακά που έχει δει».

Εδώ και χρόνια η συγκεκριμένη εταιρεία έχει ως στόχο της τη δημιουργία ενός εργασιακού περιβάλλοντος μέσα στο οποίοι οι εργαζόμενοι να αισθάνονται «σαν στο σπίτι τους». Γι’ αυτό το λόγο έχει επενδύσει πολλά χρήματα για να τους προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΑπό το “Mamma Mia” μέχρι το “Two Tickets to Greece”: 10 ταινίες με φόντο την Ελλάδα12.09.2018

Σύμφωνα, λοιπόν, με την Adriana όταν μπαίνει κάποιος στο κτίριο της Νέας Υόρκης, το πρώτο πράγμα που κάνει είναι να πάρει ένα πατίνι, προκειμένου να μετακινηθεί στον τεράστιο χώρο.

Διαβάστε περισσότερα στο Gazzetta

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑMission Impossible – Dead Reckoning Part One: Τρία πράγματα που μαθαίνουμε από το τελικό trailer12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b