MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Mission Impossible – Dead Reckoning Part One: Τρία πράγματα που μαθαίνουμε από το τελικό trailer

Το “Mission Impossible: Dead Reckoning Part One”, η πολυαναμενόμενη ταινία με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους – και το τελικό trailer μάς κάνει να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο.

| Φωτογραφίες: Paramount Pictures
Monopoli Team

Το “Mission Impossible: Dead Reckoning Part One”, η πολυαναμενόμενη ταινία με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ, σε σκηνοθεσία και σενάριο του Christopher McQuarrie, είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους.

Λίγο πριν κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους, λοιπόν, η Paramount Pictures μάς χαρίζει ένα συναρπαστικό τελικό τρέιλερ για την ταινία -ένα τρέιλερ γεμάτο εκπλήξεις, που μοιάζει να επιβεβαιώνει τις ενθουσιώδεις αντιδράσεις των κριτικών που παρακολούθησαν την ταινία στην παγκόσμια πρεμιέρα της στις 19 Ιουνίου 2023, στη Ρώμη.

Το τρέιλερ του “Mission Impossible: Dead Reckoning Part One” μάς δίνει μία ακόμα πιο μεγάλη εικόνα για την ταινία,  συμπεριλαμβανομένων των εντυπωσιακών stunts που κάνει ο χαρακτήρας του Ethan Hunt του Cruise, καθώς προσπαθεί απεγνωσμένα να ολοκληρώσει την τόσο σημαντική αποστολή του.

Από την πλοκή μέχρι τα εντυπωσιακά ακροβατικά που κόβουν την ανάσα, αυτά είναι τρία σημαντικά κομμάτια που ξεχωρίζουμε από το τελικό τρέιλερ του νέου Mission Impossible.

Ένα… ανατριχιαστικό δυστύχημα με τρένο

Το τελικό τρέιλερ για το επερχόμενο πρώτο μέρος της δημοφιλούς σειράς Mission Impossible εμφανίζει μια σειρά από ανατριχιαστικές σκηνές. Μία από τις πιο εντυπωσιακές είναι σίγουρα μια ανατριχιαστική σκηνή σύγκρουσης τρένου, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Cruise και η συμπρωταγωνίστρια Hayley Atwell.

Το τρέιλερ ξεκινά με τη συγκεκριμένη σκηνή, όπου μια γέφυρα φαίνεται να καταρρέει εντελώς, ένα τρένο να εκρήγνυται και να προσγειώνεται στο νερό – μαζί με τη γέφυρα.

Ο Ethan Hunt (Tom Cruise) και η Grace (Hayley Atwell) φαίνονται μέσα στο τρένο τη στιγμή της έκρηξης. Ωστόσο, χάρη στις… εντυπωσιακές ικανότητες του Hunt, φαίνεται ότι και οι δύο βγαίνουν ζωντανοί.

Ο Ethan Hunt φαίνεται πιο αποφασισμένος από ποτέ να εκπληρώσει την αποστολή του

Το τελικό τρέιλερ της ταινίας αναδεικνύει επίσης την αποφασιστικότητα του πρωταγωνιστή, Ethan Hunt, να ολοκληρώσει την αποστολή του, για την οποία είναι διατεθειμένος να φτάσει σε οποιοδήποτε σημείο, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι θα θέσει σε κίνδυνο και τις ζωές των αγαπημένων του προσώπων. Στο τρέιλερ, ο χαρακτήρας φαίνεται να λέει σε έναν άλλο χαρακτήρα: “Μείνε μακριά μου”, πριν το τρέιλερ προχωρήσει σε σκηνές ακόμα πιο εκρηκτικές.

Περιττό να πούμε ότι ο Τομ Κρουζ δείχνει απολύτως εντυπωσιακός και ατρόμητος σε όλο το τρέιλερ. Όπως φαίνεται στο τρέιλερ, εξάλλου, ένας από τους κριτικούς είπε, σχολιάζοντας την ερμηνεία του στην ταινία: “Ο Τομ Κρουζ ξεπέρασε τον εαυτό του”.

Το νέο Mission Impossible είναι γεμάτο stunts που κόβουν την ανάσα

Δεν είναι μυστικό ότι ο Τομ Κρουζ είναι ο απόλυτος ειδικός όταν πρόκειται για εξαιρετικά stunts. Ωστόσο, από το τρέιλερ, φαίνεται ότι ο ηθοποιός έχει ξεπεράσει και σε αυτο τον εαυτό του, αν κρίνουμε από τις εντυπωσιακές σκηνές.

Ο ηθοποιός φαίνεται να πέφτει ελεύθερα, να πετάει, να τρέχει με ταχύτητα σφαίρας και να τρέχει με αυτοκίνητα καθ’ όλη τη διάρκεια του τρέιλερ. Με βάση τις κριτικές και το ίδιο το τρέιλερ, μπορούμε να πούμε ότι το κοινό περιμένει μια ταινία που θα κόψει την ανάσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑBarbie: Παγκόσμια πρεμιέρα για την πολαναμενόμενη ταινία – Οι πρώτες αντιδράσεις12.09.2018

Δείτε κι εσείς το συναρπαστικό trailer:

Πηγή:SKPop

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b