MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΕΞΟΔΟΣ

Food, Drinks & Culture #1: Πού βγαίνουμε μετά το Ηρώδειο;

Με το καλοκαίρι να έχει φτάσει για τα καλά, πάμε να δούμε 7 προτάσεις για πριν ή μετά την επίσκεψή μας στο Ηρώδειο.

Μαριαλενα Μάλλιου | 24.06.2023

Τέλη Ιουνίου, πλέον, και το Ηρώδειο βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των επιλογών μας, όταν μιλάμε για ψυχαγωγία και έξοδο. Ενδιαφέρουσες συναυλίες και δρώμενα μας τραβούν την προσοχή και μας προτρέπουν να το επισκεπτόμαστε ξανά και ξανά. Και επειδή, ως γνωστόν, μας αρέσει να συνδυάζουμε μία ευχάριστη έξοδο με καλό φαγητό και ποτό, είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε τα must visit spots για μετά (ή και πριν) την έξοδό σας στο Ηρώδειο.

Tiki Bar Athens

Σε παιχνιδιάρικη διάθεση και με πολύχρωμη αισθητική, το Tiki Bar περιμένει όσους θέλουν να παρατείνουν τη βραδιά τους με ποτό και καλή παρέα. Εμπνευσμένο λίγο από Χαβάη, λίγο από pop κουλτούρα, το Tiki αποτελεί ένα “must visit” spot για εκείνους που θεωρούν ότι “the night is young” και θέλουν να δώσουν μία διαφορετική πνοή στη βραδινή τους έξοδο.
Διεύθυνση: Φαλήρου 15, Αθήνα 11742
Τηλέφωνο: 2109236908

ΚΙΝΟΝΟ

Φωτογραφία: Τατιάνα Γεωργακοπούλου

Ένα από τα αγαπημένα μας spots στην Αθήνα για ποτό μάς περιμένει και μετά το Ηρώδειο. Το Kinono, με βάση της φιλοσοφίας του το μοίρασμα της κοινής εμπειρίας με τους γύρω μας (όπως, άλλωστε, περιγράφει και το όνομά του), ταιριάζει τέλεια για να κλείσει μία βραδιά, που έχει ξεκινήσει από το Ηρώδειο -μιας και η κοινή εμπειρία με τους άλλους είναι η βάση του θεάτρου και όλων των παραστατικών τεχνών και δρωμένων. Χαλαρό, ατμοσφαιρικό, με τον δικό του αέρα, το Kinono αποτελεί μία από τις πρώτες μας επιλογές, όταν βρεθούμε στην περιοχή.
Διεύθυνση: Φαλήρου 48, Αθήνα 11742
Τηλέφωνο: 2114086826

Drupes Spritzeria

Τα καλοκαιρινά απογεύματα και βράδια, κατά κοινή ομολογία, χρειάζονται το spritz τους και εμείς είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε τα πιο hot μέρη για να το απολαύσετε. Στο Drupes Spritzeria, λοιπόν, πριν ή μετά από την συναυλία σας, μπορείτε να απολαύσετε το spritz σας, αλλά και να τσιμπήσετε κάτι. Με αέρα Ιταλίας και μεσογειακή φινέτσα, το Drupes είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεστε για να περάσει ευχάριστα το καλοκαίρι στην καρδιά της Αθήνας.
Διεύθυνση: Ζήτρου 20, Αθήνα 11742
Τηλέφωνο: 6970300404

Regal Cooking Bar

Προτάσεις υπάρχουν και για τους πιο πεινασμένους της παρέας και ξεκινάμε με το Regal και την elegant αύρα του, που έρχεται να δώσει χρώμα (και σίγουρα γεύση) στις βραδινές μας “εξορμήσεις” στο Ηρώδειο και τη γύρω περιοχή. Αισθητική που θυμίζει Κυκλάδες, μεσογειακές γεύσεις και θέα στο Μουσείο της Ακρόπολης, είναι μερικοί μόνο από τους λόγους που μας κάνουν να αγαπήσουμε αυτή τη νέα γαστρονομική προσθήκη της περιοχής, που, από την πρώτη στιγμή, μας κίνησε το ενδιαφέρον.
Διεύθυνση: Μακρυγιάννη 29, Αθήνα 11742
Τηλέφωνο: 2110123670

BOBO Wine Bar

Δεν θα γινόταν, φυσικά, στις προτάσεις μας, να μην συμπεριλάβουμε κι ένα wine bar. Να ‘μαστε, λοιπόν, με το BOBO, το wine bar των προτάσεών μας και την δροσερή, elegant αύρα του, που μας περιμένει από νωρίς το απόγευμα, μέχρι αργά το βράδυ. Με τραπεζάκια τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά, πεντανόστιμα πιάτα και, φυσικά, καλό κρασί, το BOBO μας περιμένει να περάσουμε μαζί του τις καλοκαιρινές μας βραδιές στην πόλη.
Διεύθυνση: Αναστασίου Ζίνη 36, Αθήνα 11741
Τηλέφωνο: 2109244244

Namaste Indian Restaurant

Και πάμε σε πιο έθνικ επιλογές και στο Namaste Indian Restaurant, για εκείνους που θέλουν το κάτι διαφορετικό. Σε μία ζεστή, φιλόξενη ατμόσφαιρα, το Namaste προσφέρει μία μεγάλη ποικιλία γεύσεων της ινδικής κουζίνας, μεταξύ των οποίων τα κλασσικά: tandoor, naan (οι παραδοσιακές ινδικές πίτες), αλλά και vegeterian επιλογές και, πρωτίστως, υγιεινές προτάσεις και πολλά πολλά άλλα που θα ανακαλύψετε εκεί.
Διεύθυνση: Λεμπέση 12, Αθήνα 11742
Τηλέφωνο: 2109233999

Baldo The Saucy Pasta

Και τώρα έρχεται μία πρόταση για τους μακαρονάδες της παρέας. Το κλασσικό, αγαπημένο Baldo The Saucy Pasta, που μας παρουσιάζει τη streetfood πλευρά του μακαρονιού, περιμένει όσους έχουν όρεξη για μακαρόνι. Λευκές και κόκκινες σάλτσες, που συνοδεύουν τα διάφορα ζυμαρικά, σαλάτες ζυμαρικών και γλυκά για εκείνους που θέλουν μία γρηγορη ναι νόστιμη επιλογή.
Διεύθυνση: Βεΐκου 39, Αθήνα 11742
Τηλέφωνο: 2109241010

Περισσότερες προτάσεις για εξόδους και φαγητό θα βρείτε στο AboutFood.gr.

Περισσότερα από Γεύση
VIMA_WEB3b