MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

O oίκος Dior προσφέρει πολυτελείς spa-κρουαζιέρες στο Σηκουάνα

Το γιοτ του γαλλικού οίκου μόδας Dior ετοιμάζεται να πλεύσει κατά μήκος του ποταμού Σηκουάνα στο Παρίσι, προσφέροντας στους επιβάτες του πολυτελείς περιποιήσεις ευεξίας αλλά και μια κρουαζιέρα στα γραφικότερα μέρη της Πόλης του Φωτός.

Monopoli Team

Ο Dior επαναφέρει την αποκλειστική φιλοσοφία του πλωτού σπα για δεύτερη χρονιά. Η κρουαζιέρα Dior Spa, η οποία πραγματοποιείται στο γιοτ του οίκου μόδας παράλληλα με την έναρξη της εβδομάδας υψηλής ραπτικής στο Παρίσι, ταξιδεύει τους επισκέπτες σε μια δίωρη διαδρομή κατά μήκος του ποταμού Σηκουάνα, προσφέροντάς τους παράλληλα διάφορες συνεδρίες ευεξίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑLes Jardins de la Couture: Ο Dior έφερε έναν «κήπο από κοσμήματα» στη λίμνη Como12.09.2018

Το γιοτ διαθέτει αίθουσες περιποίησης στις οποίες παρέχονται εξειδικευμένες επιλογές ευεξίας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Δύο είδη πολυτελών εμπειριών προσφέρονται ως μέρος της κρουαζιέρας Dior Spa: η κρουαζιέρα περιποίησης και η κρουαζιέρα ευεξίας.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Women’s Wear Daily, και οι δύο κρουαζιέρες έχουν διάρκεια δύο ωρών, με μια ώρα να επικεντρώνεται στα συγκεκριμένα στοιχεία θεραπείας ευεξίας και την άλλη ώρα να επιτρέπει την ανάπαυση και τις δραστηριότητες αναψυχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDior Cruise 2024 Show: Ένας ύμνος στη γυναίκα, με πρωταγωνίστρια τη Frida Kahlo12.09.2018

Διαβάστε περισσότερα στο Insider.gr

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b