MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
26
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΜΟΔΑ

Dior Cruise 2024 Show: Ένας ύμνος στη γυναίκα, με πρωταγωνίστρια τη Frida Kahlo

Η Cruise 2024 συλλογή της Dior πραγματοποιήθηκε στο Mexico City, στο Antiguo Colegio de San Ildefonso και ήταν καθηλωτική.

Monopoli Team

Η ιστορία και η αγάπη του Dior με το μεξικό χρονολογείται από το 1947, όπου και δημιούργησε ένα φόρεμα το οποίο ονομαζόταν «Mexico». Ύστερα ο John Galliano με τη συλλογή του για το φθινόπωρο/χειμώνα 2002 απέτισε φόρο τιμής στη χώρα και σήμερα η Maria Grazia Chiuri τοποθέτησε την το «πνεύμα» της Frida Kahlo στη συλλογή, αλλά και στο σκηνικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑDior Cruise Pre-Fall 2023: Ένα υπέροχο ταξίδι στην ινδική κουλτούρα12.09.2018

Η creative director του οίκου αποφάσισε να γίνει το show στο Antiguo Colegio de San Ildefonso, στο κολέγιο όπου σπούδασε η Frida Kahlo και γνώρισε τον ζωγράφο Diego Rivera, τον μεγάλο έρωτα της ζωής της και μέντορά της. Επίσης η συλλογή Dior Cruise 2024 ήταν γεμάτη από αναφορές στο ανδρόγυνο ντύσιμο της Kahlo, η οποία συνήθιζε να θολώνει κάπως τα όρια με το στιλ της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFrida Kahlo x SHEIN: Μήπως το ποτήρι της εκμετάλλευσης της εικόνας της Frida Kahlo ξεχείλισε;12.09.2018

Φυσικά, όπως και σε κάθε Cruise συλλογή, έτσι και σε αυτή ο οίκος συνεργάστηκε με τοπικούς καλλιτέχνες και τεχνίτες, ώστε να παρουσιαστούν μέσα από τα ρούχα οι παραδοσιακές τεχνικές, η τεχνοτροπία και η κουλτούρα του Μεξικό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα στο jenny.gr.

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b