MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Ο… απρόσμενος ήρωας της Ελλάδας στον τελικό του Euro 2004 που χρεοκόπησε και εξορίστηκε

Ο… εισβολέας από τη Βαρκελώνη που έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο για τα περίφημα «ντου» του και βοήθησε την Εθνική μας να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης το 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Monopoli Team

Jimmy Jump! Ένα όνομα, μια μεγάλη και τρελή ιστορία! Ο διασημότερος εισβολέας των γηπέδων, έκανε παγκοσμίως γνωστό το όνομά του με τα περίφημά του… ντου σε μεγάλα παιχνίδια κορυφαίων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων, ενώ έχει επίσης διακόψει για κάποια δευτερόλεπτα με τις εμφανίσεις τους αγώνες σε Formula 1, τένις, πόλο. Μέχρι και στη Eurovision έχει φτάσει η χάρη του!

Ένας άνθρωπος που κατάφερε να φτιάξει έναν ολόκληρο μύθο γύρω από το όνομα Jimmy Jump, μιας περσόνας μέσω της οποίας περνούσε τα μηνύματά του όταν έκλεβε την παράσταση σε μεγάλα αθλητικά (και όχι μόνο) events, τα δευτερόλεπτα που έστρεφε πάνω του τα βλέμματα εκατομμυρίων ανθρώπων!

Μια ιστορία της οποίας ο πρωταγωνιστής μας συστήθηκε το 2004 στη Λισσαβόνα, όταν η μοίρα του συναντήθηκε με εκείνη της Εθνικής μας ομάδας. Εκείνο το βράδυ της 4ης Ιουλίου, όταν η «γαλανόλευκη» ανέβηκε στην κορυφή της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, ο Jimmy Jump μας συστήθηκε με το πρώτο του μεγάλο «ντου», το οποίο βοήθησε τον Ρεχάγκελ και τους ποδοσφαιριστές του να αντέξουν στην τεράστια πίεση που μας ασκούσαν οι Πορτογάλοι στα τελευταία λεπτά του μεγάλου τελικού!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣτο Ejekt 2023: H Florence περπάτησε μαγικά στην πλατεία Νερού12.09.2018

Περισσότερα από Περίεργα
VIMA_WEB3b