MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
03
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Γιατί η Sarah Jessica Parker δεν έκανε γυμνές σκηνές στο “Sex and the City”;

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Sarah Jessica Parker εξήγησε τον λόγο που είχε κάποιους ενδοιασμούς σχετικά με τις γυμνές σκηνές την εποχή που υποδυόταν την Carrie Bradshaw.

Monopoli Team

Σε μία πρόσφατη εμφάνισή της στο The Howard Stern Show του SiriusXM, η Sarah Jessica Parker εξήγησε γιατί «ποτέ δεν ένιωθε άνετα» με τις γυμνές σκηνές την εποχή που πρωταγωνιστούσε στο “Sex and the City”.

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε πως όταν διάβασε το σενάριο για τη σειρά, σκέφτηκε ότι «ήταν πραγματικά ενδιαφέρον, συναρπαστικό, διαφορετικό και φρέσκο», ωστόσο αρχικά ανησυχούσε για το πώς θα μπορέσει να μπει στη θέση του εμβληματικού ρόλου της Carrie Bradshaw.

«Το μόνο πράγμα που είπα στον δημιουργό της σειράς, Darren Star, εφόσον με απασχολούσε, ήταν ότι απλά δεν ένιωθα άνετα να κάνω γυμνό και υποψιαζόμουν ότι αν δεν ήταν στο αρχικό σενάριο, θα ήταν μέρος κάποια στιγμή», ανέφερε συγκεκριμένα η ηθοποιός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΠώς πέρασε τα 57α γενέθλιά της η Sarah Jessica Parker12.09.2018

Παρά το γεγονός πως το “Sex and the City” σαν σειρά, ταυτίστηκε με την σεξουαλική απελευθέρωση της σύγχρονης γυναίκας και τον φεμινισμό, – κάτι που όπως είπε η ίδια η ηθοποιός δεν είχε ξανά δει ως τότε – αρχικά την έκανε να διστάζει να συμμετάσχει στο καστ και να πει «ναι» στον ρόλο εξαιτίας του ότι ήταν αρκετά «ντροπαλή».

«Νομίζω ότι δεν ένιωσα ποτέ άνετα να εκθέσω τον εαυτό μου με αυτόν τον τρόπο. Ποτέ δεν έκρινα όταν κάποιος άλλος το έκανε, δεν είχε να κάνει με την ηθική του πράγματος. Αν κάποιος άλλος ένιωθε άνετα να το κάνει, τον θαύμαζα», δήλωσε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη. «Αλλά ποτέ δεν ένιωθα άνετα να είμαι γυμνή. Δεν πίστευα ότι θα άλλαζε την αντίληψη κάποιου για εμένα ή θα δημιουργούσε ευκαιρίες που μπορεί να μην με ενδιέφεραν, απλώς ήμουν ντροπαλή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑSarah Jessica Parker για τον τσακωμό με την Kim Cattrall: «Ηταν επώδυνο, μου μίλησε άσχημα»12.09.2018

Η ομάδα του “Sex and the City” τότε είχε δείξει μεγάλη κατανόηση στους ενδοιασμούς και τις σκέψεις της ηθοποιού πάνω στο θέμα. Ο δημιουργός της σειράς, Darren Star, θυμάται η ίδια πως της είχε πει τότε: «Μην το κάνεις τότε… θα έχουμε άλλους ηθοποιούς, αν αισθάνονται άνετα να το κάνουν, θα το κάνουν, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνεις εσύ».

Σε αντίθεση με την Parker, η συμπρωταγωνίστριά της, Cynthia Nixon, δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να κάνει γυμνές σκηνές στη σειρά. «Είναι απλώς ένα από τα κύρια θέματα της σειράς το σεξ», ανέφερε πρόσφατα, μάλιστα, η ηθοποιός, που υποδύεται τη Miranda Hobbes.

Εκτός από το γεγονός ότι δεν ήθελε να συμμετέχει σε γυμνές σκηνές στη σειρά, η Sarah Jessica Parker αποκάλυψε ότι είχε επίσης ενδοιασμούς για τις αθυροστομίες που χρησιμοποιούσαν οι χαρακτήρες του “Sex and the City”.

Με πληροφορίες από Entertainment Tonight.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b