MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Που να πάμε το Σαββατοκύριακο: 6 κορυφαίες προτάσεις ψυχαγωγίας στην πόλη

6 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες που μπορείτε να απολαύσετε στην Αθήνα, το Σαββατοκύριακο 1-2 Ιουλίου 2023.

Monopoli Team

1. Rockwave Festival 2023: Ο Robbie Williams στο Terra Vibe

Το Rockwave Festival επιστρέφει και υποδέχεται έναν από τους μεγαλύτερους σούπερ σταρ της εποχής μας. Μετά την εμφάνιση του το 2015 στη σκηνή του TerraVibe, ο Robbie Williams εκπληρώνει την υπόσχεση που έδωσε στο κοινό και δίνει ξανά ραντεβού μαζί του στη χώρα μας. Κάθε show του, ένα μουσικό υπερθέαμα. Η εκθαμβωτική του εμφάνιση στο Rockwave του 2015 στιγμάτισε τις συναυλιακές αναμνήσεις όσων τον απόλαυσαν επί σκηνής. Χόρεψαν με το Let Me Entertain You, σιγοτραγούδησαν το Angels και το δικό του αγαπημένο Feel. Φυσικά, ο Robbie Williams το ανταπέδωσε στους Έλληνες φαν, χαρίζοντάς τους μια σπάνια εκτέλεση του Me and My Monkey. Το Σάββατο 1 Ιουλίου ο Robbie Williams επιστρέφει για να ξανασυναντηθεί με το ελληνικό κοινό και να προσφέρει μια μοναδική εμφάνιση, σαν εκείνες που πολύ καλά ξέρει να δίνει. Το line up συμπληρώνουν οι James Bay, Mika, Jonathan Jeremiah και Leon of Athens.
1/7 * οι πόρτες ανοίγουν στις 16:30
Από 49,50€
Terra Vibe, Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας 37ο ΧΛΜ, Ωρωπού, 190 11 Μαλακάσα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΟ Robbie Williams + 5 λόγοι για να μη χάσεις την 1η ημέρα του Rockwave12.09.2018

2. Alexandre Desplat: Ο σπουδαίος Ελληνογάλλος συνθέτης το καλοκαίρι στο Ηρώδειο

Ο ελληνικής καταγωγής πολυβραβευμένος συνθέτης Alexandre Desplat έρχεται στην Αθήνα για μια και μοναδική συναυλία στο Ηρώδειο με την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ. Ο παγκοσμίου φήμης συνθέτης θα διευθύνει την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ σε μια συναυλία που θα περιλαμβάνει τις σημαντικότερες συνθέσεις του για τον κινηματογράφο.
1/7 στις 21:00
30-100€
Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Αθήνα 

3. Αφιέρωμα στον Leonard Cohen: Nalyssa Green, Sugahspank! & Lou is στον Κήπο του Μεγάρου

Το αφιέρωμα στον Leonard Cohen με την Nalyssa Green, την Sugahspank! και την Lou is επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι στον μαγικό Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών για να μάς χαρίσει μια μοναδική βραδιά. Τρεις διαφορετικές καλλιτέχνιδες μάς ταξιδεύουν στο θαυμαστό σύμπαν του Leonard Cohen, ερμηνεύοντας τραγούδια που ο πολυδιάστατος καλλιτέχνης σφράγισε με τη χαρακτηριστική, βαριά φωνή του. Η εύθραυστη αθωότητα της Nalyssa Green, το βαθύ ηχόχρωμα της Sugahspank! και η ευέλικτη φωνή της Lou is συναντιούνται στη σκηνή και δημιουργούν μια ξεχωριστή σύμπραξη προς τιμήν του σπουδαίου Cohen. Τις πλαισιώνουν οι μουσικοί: ο βιρτουόζος ντράμερ Σεραφείμ Μπέλλος, ο μαέστρος Γιώργος Δελλής στα πλήκτρα και ο μελωδικός Άδωνις Γουλιέλμος των Swing Shoes στην κιθάρα.
1/7 στις 21:00
15€
Κήπος του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη 115 21 Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤo Μέγαρο Μουσικής βγαίνει ξανά στον κήπο: Όλα όσα θα δούμε το καλοκαίρι12.09.2018

4. EJEKT Festival 2023: Οι Florence and the Machine στην Πλατεία Νερού

Τέσσερα χρόνια μετά τις τρεις sold out εμφανίσεις τους που έσπασαν κάθε ρεκόρ ζήτησης εισιτηρίων, οι Florence and The Machine επιστρέφουν στην Αθήνα για μια μοναδική εμφάνιση. Η ιέρεια της σύγχρονης μουσικής θα βρεθεί στη σκηνή του EJEKT Festival 2023 την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 (Day1 του φετινού φεστιβάλ), στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της Dance Fever Tour. Μαζί της δύο μεγάλα ονόματα που εκπροσωπούν τον εγχώριο indie-rock ήχο, οι Editors και οι Royal Arch.
2/7 * οι πόρτες ανοίγουν στις 17:00
Από 60€
Πλατεία Νερού, Λεωφ. Ποσειδώνος 2616, Καλλιθέα 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑFlorence & The Machine: 5 live που άφησαν εποχή12.09.2018

5. Καταστροφή, του Δημήτρη Μπαμπίλη στο Εθνικό Θέατρο

Ένα πρωτότυπο έργο εμπνευσμένο από τη σύγχρονη πραγματικότητα, με τίτλο «Καταστροφή», παρουσιάζουν ο Δημήτρης Μπαμπίλης και η ομάδα ΑΠΑΡÄΜΙΛΛΟΝ στη σκηνή “Νίκος Κούρκουλος” του Εθνικού Θεάτρου από 1 έως 4 Ιουλίου. Η παράσταση, με πλοκή κινούμενη μεταξύ μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ, είναι μια κραυγή αγωνίας για τις κρίσεις της εποχής μας, για το μέλλον της ίδιας της ανθρωπότητας. Εκφράζει μια σειρά από ερωτήματα για ό,τι απασχολεί τον σύγχρονο άνθρωπο, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερες δραματουργικές μεθόδους, που συνδυάζουν την έρευνα, τις συνεντεύξεις και τη θεατρική πράξη. Εμφανίζονται: Γιώργος Βουρδαμής, Ειρήνη Κυριακού, Μανώλης Μανουσάκης και «ειδικοί της Καταστροφής».
1-2/7 στις 21:00, 3-4/7 στις 19:00
5-15€
Εθνικό Θέατρο – Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος», Αγίου Κωνσταντίνου 22-24, Αθήνα

6. Το ρόδο είναι ρόδο: Η παράσταση εμπνευσμένη από τη Δήμητρα της Λέσβου στην Πειραιώς 260

Το πρωτότυπο έργο «Το ρόδο είναι ρόδο» της Κατερίνας Λούβαρη Φασόη, που βασίζεται σε πραγματική ιστορία, παρουσιάζεται στην Πειραιώς 260. Εμπνευσμένη από την ιστορία της Δήμητρας της Λέσβου από τη Σκάλα Συκαμιάς, που συγκλόνισε το πανελλήνιο, η παράσταση μιλάει για τη βαρβαρότητα και την τυφλότητα των ανθρώπων. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Παντελής Δεντάκης, ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο ερμηνεύει ο Χρήστος Στέργιογλου.
1-2/7 στις 21:00 και 3/7 στις 21:30
5-25€
Πειραιώς 260 (Χώρος Ε’), Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΣαββατοκύριακο χωρίς πορτοφόλι: 8 προτάσεις για δωρεάν διασκέδαση στην πόλη12.09.2018

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b