MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Η Cher έγινε 77: Το επικό μήνυμα για τα γενέθλιά της που αποδεικνύει γιατί παραμένει είδωλο

Η Cher γιόρτασε τα 77α γενέθλιά της με τον πιο…Cher τρόπο, διακωμωδώντας την ίδια την έννοια της ηλικίας.

Monopoli Team

Εκτός από ηθοποιός, ακτιβίστρια και αστέρι της ποπ με τις μεγαλύτερες πωλήσεις, η Cher έχει αναδειχθεί επίσης σε αστέρι ως προς τη διαχείριση των social media. Την τελευταία δεκαετία, τα – ας τα πούμε λίγο περίεργα – tweets της ήταν το καλύτερο πράγμα στη συχνά λογοκριμένη πλατφόρμα του Twitter.

Από το tweet στο οποίο αποκάλεσε τον Boris Johnson «γαμ***νο ηλίθιο», μέχρι τη στιγμή που αναρωτήθηκε σε ένα άλλο «Τι συμβαίνει με την καριέρα μου;», η χρήση του Twitter αποτελεί αναμφίβολα για την Cher μια σταθερή πηγή χαράς.

Συνεχίζοντας τις επικές αναρτήσεις της, η δημοφιλής τραγουδίστρια αναφέρθηκε αυτή τη φορά στα γενέθλιά της, τα οποία ήταν στις 20 Μαΐου, δηλώνοντας ότι εξακολουθεί να μην αισθάνεται καθόλου μεγάλη.

«Εντάξει, θα μου πει κάποιος, σας παρακαλώ, πότε θα νιώσω μεγάλη; Αυτό είναι γελοίο», έγραψε στην ανάρτησή της, προσθέτοντας, μεταξύ άλλων, το emoji ενός μωρού με πιπίλα.

«Ακούω συνέχεια αυτούς τους αριθμούς, αλλά ειλικρινά δεν μπορώ να τους καταλάβω. Τι τρέχει με τα hashtag; Είμαι δυσλεκτική και μου είναι δύσκολα. Σας ευχαριστώ που μείνατε, ξέρω ότι ήταν δύσκολο», πρόσθεσε.

«Πρέπει να πάω να γυμναστώ. Το Twitter είναι πιο δύσκολο για μένα από το TweetBot», καταλήγει η ανάρτηση.

Και κάπως έτσι η Cher απέδειξε ξανά γιατί παραμένει ένα διαχρονικό είδωλο, αφού ποτέ δεν είχε και συνεχίζει να μην έχει κανένα πρόβλημα να κάνει πλάκα με την ηλικία της.

Το 2015, όταν ένας φαν της έστειλε στο Twitter μια φωτογραφία της από τη δεκαετία του ’70 και τη ρώτησε πότε τραβήχτηκε, η σταρ απάντησε: «Οι δεινόσαυροι κυκλοφορούσαν ακόμα στη Γη».

Απαντώντας σε ένα άλλο tweet, όπου κάποιος σχολίασε ότι η Madonna είχε πέσει στα Brit Awards του 2015 επειδή ήταν μεγάλη, η Cher έγραψε: «Αστείο αλλά κακό. Το χειρότερο κομμάτι… Είμαι τουλάχιστον 100 χρόνια μεγαλύτερη από τη Madge».

Η Madonna αποτελεί συχνά πηγή έμπνευσης για το «τρολάρισμα» της Cher στα social media. Στην ερώτηση πώς γιόρτασε τα γενέθλια της Madonna το 2012, η Cher απάντησε με ένα από τα καλύτερα tweets της όλων των εποχών: «Έκανα υδροθεραπεία παχέος εντέρου».

Τον Μάρτιο, κυκλοφόρησε ότι δούλευε πάνω σε δύο νέα άλμπουμ με τον σύντροφό της, τον 37χρονο ράπερ Alexander Edwards. Η Cher επιβεβαίωσε ότι ήταν σε σχέση με τον μουσικό τον Νοέμβριο, αν και τις τελευταίες εβδομάδες κυκλοφορούν φήμες ότι το ζευγάρι έχει πλέον χωρίσει.

Και τον Δεκέμβριο, έγραψε στα social media ότι η μητέρα της, Georgia Holt πέθανε σε ηλικία 96 ετών.

Πηγή: The Pink News

Περισσότερα από ShowBiz
VIMA_WEB3b