MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΣΑΒΒΑΤΟ
27
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Superman: Μόλις ανακοινώθηκε ο διάδοχος του Henry Cavill

Η DC επιβεβαίωσε τον “νέο Superman”, που θα πρωταγωνιστήσει στο “Superman Legacy”, την πρώτη ταινία που θα σηματοδοτήσει την “νέα εποχή” για τις ταινίες DC.

Monopoli Team

Είναι επίσημο: Ανακοινώθηκε το όνομα του νέου Superman. Σύμφωνα με την DC Studios, ο David Corenswet  θα αναλάβει τον ρόλο του σούπερ ήρωα, ενώ η Rachel Brosnahan θα συμπρωταγωνιστεί ως η Lois Lane.

Οι δύο ηθοποιοί θα κάνουν το ντεμπούτο τους το 2025 στην ταινία “Superman: Legacy”, που θα σκηνοθετήσει ο CEO της DC και σκηνοθέτης του “Guardians of the Galaxy”, James Gunn.

Ο 29χρονος David Corenswet είναι γνωστός για τη συμμετοχή του στη δραματική σειρά του Netflix, “The Politician” που κυκλοφόρησε το 2019, αλλά και για την ερμηνεία του στο καταξιωμένο θρίλερ “Pearl”, που βγήκε πέρσι στους κινηματογράφους.

Η 32χρονη Rachel Brosnahan είναι περισσότερο γνωστή για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην δημοφιλή σειρά “The Marvelous Mrs Maisel”, ενώ στον κινηματογράφο έχει παίξει στις ταινίες “The Courier” (2020) και “I’m Your Woman (2020).

Ο James Gunn επιβεβαίωσε τα νέα στο Twitter, γράφοντας: “Σωστά! (Δεν είναι μόνο καταπληκτικοί ηθοποιοί, αλλά και υπέροχοι άνθρωποι)”.

Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε επιβεβαιωθεί ότι ο Cavill δεν θα επέστρεφε στον ρόλο του Superman, παρ’ όλο που το στούντιο του είχε αναφέρει ότι θα ανακοίνωναν την επιστροφή του τον Οκτώβριο.

Η είδηση έρχεται μετά από πολλούς μήνες, κατά τους οποίους οι φήμες είχαν οργιάσει για το ποιος θα είναι ο ηθοποιός που θα αναλάβει τον απαιτητικό ρόλο του διάσημου σουπερ ήρωα.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα στις αρχές του μήνα, ο Gunn και ο Peter Safran είχαν συναντηθεί με τον Nicholas Hoult (The Great), αλλά και τον Tom Brittney (Grantchester) για να μιλήσουν για τον ρόλο. Η Emma Mackey (Sex Education) και η Phoebe Dynevor (Bridgerton), ήταν επίσης υποψήφιες για τον ρόλο της Lois Lane. Όπως φαίνεται, όμως, απορρίφθηκαν από τους CEO της DC.

Το “Superman: Legacy” θα είναι η πρώτη ταινία της νέας εποχής του σύμπαντος της DC, ενώ θα ακολουθήσει η νέα ταινία του Matt Reeves “The Batman Part II” που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2025.

Η νέα ταινία του Superman θα αφηγείται την ιστορία του σούπερ ήρωα, που προσπαθεί να συμφιλιωθεί με την καταγωγή του ως Kryptonian heritage και τον τρόπο που μεγάλωσε στη Γη ως Clark Kent.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b