MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Το μήνυμα του Andrea Bocelli στο αθηναϊκό κοινό πριν τη συναυλία στο Ολυμπιακό Στάδιο

Ο Andrea Bocelli είναι έτοιμος για τη μεγάλη μουσική βραδιά του καλοκαιριού, μας δίνει ραντεβού στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και μας υπόσχεται την «πιο όμορφη ιταλική μουσική» με την συνοδεία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και την Χορωδίας Δήμου Αθηναίων.

Monopoli Team
Ο Andrea Bocelli είναι έτοιμος για τη μεγάλη μουσική βραδιά του καλοκαιριού, μας δίνει ραντεβού στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και μας υπόσχεται την «πιο όμορφη ιταλική μουσική» με την συνοδεία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και την Χορωδίας Δήμου Αθηναίων.

Στις 18 Ιουλίου, ο πιο αγαπητός τενόρος στον κόσμο, ο καλλιτέχνης – μύθος, ο άνθρωπος που έδωσε νέα πνοή στην όπερα, ο Andrea Bocelli, έρχεται στην Ελλάδα για μια μοναδική εμφάνιση στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Θα είναι η πρώτη φορά που ο Αντρέα Μποτσέλλι θα εμφανιστεί στη χώρα μας σε τόσο ευρύ κοινό.

«Αγαπημένοι Έλληνες φίλοι, είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στη χώρα σας. Θα βρίσκομαι στις 18 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και για μένα θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθώ εκεί. Ελπίζω να σας συναντήσω όλους και να σας προσφέρω την πιο όμορφη ιταλική μουσική. Τα λέμε σύντομα» είπε ο τενόρος.

Καθώς η συνάντηση με το κοινό στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας πλησιάζει και τα Golden Seating εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, η διοργανώτρια εταιρεία φρόντισε να προσθέσει στο πλάνο θέσεων της συναυλίας τρεις νέες κατηγορίες εισιτηρίων, με εξαιρετική θέα στη σκηνή, τα: Silver Seating, Bronze Seating και Purple Seating. Τα εισιτήρια αυτά αφορούν θέσεις εντός του αγωνιστικού χώρου του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας, σε απόσταση αναπνοής από τη σκηνή, αριστερά, δεξιά και πίσω των Golden Seating θέσεων.

Ο Andrea Bocelli αναγνωρισμένος ως το απόλυτο σύμβολο της πλούσιας ιταλικής τραγουδιστικής παράδοσης, έχει συμβάλλει καταλυτικά ώστε η κλασική μουσική να σκαρφαλώσει και να καθιερωθεί στην κορυφή των παγκόσμιων μουσικών charts, με άλμπουμ όπως τα «Romanza», «Sacred Arias», «Sì» και «Believe». Οικουμενικό είδωλο και λαμπερός εκπρόσωπος της κλασικής ιταλικής μουσικής, ο Αντρέα Μποτσέλι (Andrea Bocelli) έχει σημειώσει πάνω από 90 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤο μήνυμα του Robbie Williams στο ελληνικό κοινό λίγο πριν τη μεγάλη επιστροφή στο Rockwave 2023 (video)12.09.2018

Ο ίδιος πιστεύει ότι «το ταλέντο είναι δώρο θεού, δώρο εξ’ ουρανού. Εναπόκειται σε εμάς να το καλλιεργήσουμε και να το χαρίσουμε στον διπλανό μας. Το να μην το καλλιεργήσουμε θα ήταν μια αγνωμοσύνη». Γι’ αυτό άλλωστε, προστάτεψε με όλη του τη θέρμη και αγάπη αυτό το θεϊκό χάρισμα για να το μοιράζεται μαζί μας, να το προσφέρει σε εμάς.

Το ελληνικό κοινό θα τιμήσει αυτόν τον υπέροχο καλλιτέχνη στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023, συμμετέχοντας σε μια πολύτιμη μουσική βραδιά αφιερωμένη αποκλειστικά σε αυτό.

Περισσότερα από Μουσικά Νέα
VIMA_WEB3b