MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΚΥΡΙΑΚΗ
28
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
TV NEWS

COSMOTE TV: Η Ευγενία Σαμαρά στο τελευταίο “Watch Next” της σεζόν

Το «Watch Next» της COSMOTE TV, η πιο cinema friendly εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, ρίχνει αυλαία για τη 2η σεζόν του, φιλοξενώντας στο στούντιο την αγαπημένη ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά.

Monopoli Team

Το «Watch Next» της Cosmote TV, η πιο cinema friendly εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, ρίχνει αυλαία για τη 2η σεζόν του, την Παρασκευή 23/6 στις 19.45  (Cosmote Cinema 1HD & επίσημο YouTube κανάλι Cosmote TV), φιλοξενώντας στο στούντιο την αγαπημένη ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά (Σασμός, …Για Πάντα, Ευτυχία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΕυγενία Σαμαρά: Είμαι περισσότερο εργάτρια, παρά καλλιτέχνιδα12.09.2018

Στο 30ο επεισόδιο, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος μαζί με την Ευγενία Σαμαρά σχολιάζουν τις πολυαναμενόμενες ταινίες του καλοκαιριού και τις νέες συναρπαστικές σειρές που έρχονται αποκλειστικά στην Cosmote TV. Το «Watch Next», με τους Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, Ιωσηφίνα Γριβέα και Μάκη Παπασημακόπουλο, θα επιστρέψει το φθινόπωρο με εκλεκτούς καλεσμένους, παρουσιάσεις των νέων ταινιών κάθε εβδομάδας και όλες τις εξελίξεις από το χώρο της 7ης τέχνης.

Όλα τα επεισόδια της εκπομπής είναι διαθέσιμα on demand, για θέαση οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή, μέσα από τη streaming υπηρεσία της Cosmote TV.

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b