MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για την Τετάρτη 21 Ιουνίου

Παρακάτω θα βρείτε τις δικές μας προτάσεις για θέατρο και συναυλίες που μπορείτε να απολαύσετε στην Αθήνα, σήμερα Τετάρτη 21 Ιουνίου.

Monopoli Team

1. Οι παίχτες: Η παράσταση του Γιώργου Κουτλή στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας

Μετά από δύο αποθεωτικές χρονιές με αλλεπάλληλα sold out, οι «Παίxτες» του Ν.Β. Γκόγκολ, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κουτλή, με τους Γιάννη Νιάρρο, Βασίλη Μαγουλιώτη, Ηλία Μουλά, Αλέξανδρο Χρυσανθόπουλο, Γιώργος Τζαβάρα, Γιώργο Μπουκαούρη και guest star τον Θανάση Δήμου, αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους το θέατρο Κιβωτός και να ορμήσουν έξω, στα ανοιχτά θέατρα…εξαπατώντας όποιον βρούνε μπροστά τους. Πρώτη στάση τους το Κατράκειο Θέατρο στη Νίκαια. Η αδρεναλίνη της κομπίνας, η μαεστρία και η αρρώστια του τζόγου, η κάψα να εξαπατήσεις τους πάντες, αλλά να μην εξαπατηθείς εσύ ο ίδιος και η εμμονή του ανθρώπου για την επικράτηση απέναντι στον οποιονδήποτε «δίπλα», κυριεύουν την πένα του Νικολάι Βασίλιεβιτς Γκόγκολ κάπου στο 1836, για να γράψει μια δαιμονισμένη μυστήρια κωμωδία, που ακούει στο όνομα «Οι παίχτες».
Τετάρτη 21/6 στις 21:30
20€
Κατράκειο Θέατρο, Ακροπόλεως & Νέστορος (Άλσος Αγ. Φιλίππου), Νίκαια

2. Τυφλός δρομέας: Ο Αμίρ Ρεζά Κουεστανί στην Πειραιώς 260 μ’ ένα έργο προβληματισμού για τη σύγχρονη ιρανική κοινωνία

Ο Ιρανός θεατρικός σκηνοθέτης και συγγραφέας Αμίρ Ρεζά Κουεστανί παρουσιάζει, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, στην Πειραιώς 260, την παράσταση «Τυφλός Δρομέας». Οι δημιουργίες του Αμίρ Ρεζά Κουεστανί, που έχει ξεχωρίσει διεθνώς για το έργο του (βραβείο για την ταινία Modest Reception στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βερολίνου) διακρίνονται για την τρυφερότητα, την αίσθηση οικειότητας και τις πυκνές σιωπές τους. Μέσα από το ιδιαίτερο πρίσμα της σύγχρονης κατάστασης στο Ιράν, ο Κουεστανί προσεγγίζει πολιτικά ζητήματα όπως το προσφυγικό και η καταπίεση των γυναικών έχοντας κατακτήσει μια έντονα ποιητική και συμβολική γλώσσα.
Τετάρτη 21/6 στις 21:00
Ζώνη Α: 25€, Ζώνη Β: 5€ – 20€
Πειραιώς 260 (Χώρος Ε), Καλλιθέα

3. Release Athens x SNF Nostos: Röyksopp στην Πλατεία Νερού

Το 2023, το Release Athens και το SNF Nostos του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) ενώνουν τις δυνάμεις τους, παρουσιάζοντας τρεις μοναδικές φεστιβαλικές ημέρες σε δύο σκηνές. Σήμερα, υποδέχονται δύο ξεχωριστά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. Στην Πλατεία Νερού, headliner θα είναι το πάντοτε ανήσυχο ντουέτο των Röyksopp. Μαζί τους οι M83, το σχήμα του ιδιοφυή Anthony Gonzalez, οι OMD ή Οrchestral Manoeuvres in the Dark (όπως είναι το πλήρες όνομά τους), ένα από τα πιο επιτυχημένα synth pop συγκροτήματα όλων των εποχών, και οι ιδιαίτερα αγαπητοί, Μίκρο.
Τετάρτη 21/6 * οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30
Από 40€
Πλατεία Νερού, Λεωφόρος Ποσειδώνος, Φάληρο 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑRelease Athens x SNF Nostos: Röyksopp στην Πλατεία Νερού και Tash Sultana στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ12.09.2018

4. Release Athens x SNF Nostos: Tash Sultana στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ

Στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), headliner θα είναι οι Tash Sultana, το μουσικό φαινόμενο από την Αυστραλία, στην παρθενική τους εμφάνιση στη χώρα μας. Μαζί τους, δύο πολύ σημαντικά ονόματα της World Reggae, οι Dub Inc και οι Groundation.
Τετάρτη 21/6 * οι πόρτες ανοίγουν στις 17:30
Από 40€
Ξέφωτο, Κέντρο Πολιτισμού ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Λεωφόρος Συγγρού Ανδρέα 364, Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΓιορτή της Μουσικής: Η Αθήνα “πλημμυρίζει” με δωρεάν συναυλίες και δράσεις12.09.2018

5. Οι Locomondo γιορτάζουν 20 χρόνια μουσικής πορείας στην Τεχνόπολη

Οι Locomondo γιορτάζουν τα 20 χρόνια τους στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, μ’ ένα αξέχαστο συναυλιακό πάρτι. Είκοσι χρόνια μαζί στη σκηνή, είκοσι χρόνια συναυλιών -χειμώνα ή καλοκαίρι- στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η μεγάλη μουσική παρέα των reggae, ska και latin ρυθμών επιστρέφει μ ένα μεγάλο πάρτι, γιορτάζοντας παράλληλα και την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής.
Τετάρτη 21/6 στις 21:30
Από 12€
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Γκάζι

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b