MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΔΕΥΤΕΡΑ
29
ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΑΤΖΕΝΤΑ

Πού να πάμε σήμερα: 5 προτάσεις για θέατρο και συναυλίες για την Παρασκευή 16 Ιουνίου

Παρακάτω θα βρείτε τις δικές μας προτάσεις για θέατρο και συναυλίες που μπορείτε να απολαύσετε στην Αθήνα, σήμερα Παρασκευή 16 Ιουνίου.

Nightstalker
Monopoli Team

1. Nightstalker και Fundracar live στην Τεχνόπολη

Οι Nightstalker και οι Fundracar, δύο από τα πιο χαρακτηριστικά συγκροτήματα της underground σκηνής, ενώνουν τις εκρηκτικές τους δυνάμεις για μια μοναδική βραδιά στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων. Δύο μπάντες που τους δένει φιλία χρόνων παίρνουν μαζί τους γκαζωμένους και ασταμάτητους Bad Habits βάζοντας στοίχημα να ισοπεδώσουν το κέντρο της πόλης με μια συναυλιακή εμπειρία γεμάτη έκσταση και rock ‘n’ roll ψυχεδέλεια.
Παρασκευή 16/6 στις 20:30
14€
Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100, Αθήνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΜουσική Τεχνόπολη: 10 συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις αυτό το καλοκαίρι12.09.2018

2. Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης στο θέατρο «Νταμάρι – Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Περισσότερο από δύο δεκαετίες μετά τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις και ηχογραφήσεις, η ιστορική μπάντα του Αλκίνοου Ιωαννίδη παρουσιάζει για δεύτερο καλοκαίρι ένα πρόγραμμα συναυλιών γεμάτο με αγαπημένα τραγούδια, απρόσμενες διασκευές και αυτοσχεδιασμό – μια γεύση από το οποίο πήραμε κατά τον φετινό χειμώνα όσοι τους συναντήσαμε σε διάφορους κλειστούς χώρους στην Ελλάδα.
Παρασκευή 16/6 στις 21:00
18€
Θέατρο «Νταμάρι – Αλίκη Βουγιουκλάκη», Παπαφλέσσα 16, Βριλήσσια 

3. Η Γλυκερία στο City Garden Festival

Η Γλυκερία επιστρέφει στο Γαλάτσι για να γιορτάσει τα 40 χρόνια του θρυλικού δίσκου «Όμορφη Νύχτα» και εγκαινιάζει το φετινό City Garden Festival με μία μεγάλη συναυλία – γιορτή, με πολλούς καλεσμένους έκπληξη.
Παρασκευή 16/6 στις 21:00
Από 10€
City Garden Festival by Christmas Theater, Ολυμπιακά Ακίνητα Γαλατσίου, Λ. Βεΐκου 137, Γαλάτσι

4. Καζανόβα / Δον Ζουάν – Ερωτική περιπλάνηση, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού στην Πειραιώς 260

Με την πολυαναμενόμενη παράσταση «Καζανόβα / Δον Ζουάν – Ερωτική περιπλάνηση», που παρουσιάζεται στην Πειραιώς 260 (έως τις 18/6), ο Στάθης Λιβαθινός επέστρεψε φέτος στο Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου, έχοντας στο πλευρό του τη σταθερή ομάδα των ηθοποιών και συνεργατών του. Δέκα χρόνια μετά την «Ιλιάδα», από τις κορυφαίες θεατρικές στιγμές του Φεστιβάλ, ο Στάθης Λιβαθινός αναμετράται αυτή τη φορά με δυο κλασικά λογοτεχνικά έργα, που περιστρέφονται γύρω από τη μυθική μορφή του Δον Ζουάν και την ιστορική προσωπικότητα του Καζανόβα. Πρόκειται για τον «Δον Ζουάν» του Λόρδου Μπάιρον και το «Τέλος του Καζανόβα» της Μαρίνα Τσβετάγεβα.
Παρασκευή 16/6 στις 21:00, 17 και 18/6 στις 20:00
Διακεκριμένη Ζώνη: 30€, Ζώνη Α: 5€ – 25€, Ζώνη B: 5€ – 20€
Πειραιώς 260 (Κτίριο Δ), Καλλιθέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑΤα 20+2 highlights του Φεστιβάλ Αθηνών 202312.09.2018

5. Άκρως Συμπαντικό, της Charlotte Jones στο θερινό Θέατρο Λαμπέτη

Η πολυβραβευμένη μαύρη κωμωδία της Charlotte Jones, «Άκρως Συμπαντικό», παρουσιάζεται για τρεις τελευταίες παραστάσεις, σε σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαΐδη στο Θέατρο Λαμπέτη. Στη μαύρη κωμωδία που έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο σε πανελλήνια πρώτη στο Σύγχρονο Θέατρο, η καταξιωμένη Αγγλίδα συγγραφέας Charlotte Jones μέσα από κωμικοτραγικές καταστάσεις και συνεχείς ανατροπές, καταφέρνει να αποκαλύψει με μοναδικό τρόπο τις δυσκολίες και την περιπλοκότητα, αλλά παράλληλα την αξία και την ομορφιά των ανθρώπινων σχέσεων, καθώς και της ίδιας της ανθρώπινης ύπαρξης. Οι έξι ήρωές της, συναντιούνται αρχές καλοκαιριού σ’ έναν ανθισμένο κήπο με αφορμή… μια κηδεία! Κλαίνε, γελάνε, ερωτεύονται, μαλώνουν, συγκινούνται, και εγκλωβισμένοι σαν μέλισσες σε ιστό αράχνης πασχίζουν να ελευθερωθούν. Δεν έχουν όμως πολύ χρόνο, μονάχα «ως το τέλος του καλοκαιριού»…Παίζουν: Κώστας Καζανάς, Μπέσσυ Μάλφα, Μιχάλης Μαρκάτης, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Φωτεινή Ντεμίρη, Τζούλι Τσόλκα.
Παρασκευή 16/6, Σάββατο 17/6 και Κυριακή 18/6 στις 21:00
Α Ζώνη: 18€, Β Ζώνη: 15€ 
Θέατρο Λαμπέτη, Λεωφόρος Αλεξάνδρας 106, Αμπελόκηποι

Περισσότερα από Εκδηλώσεις
VIMA_WEB3b