MENU
Κερδίστε Προσκλήσεις
ΤΕΤΑΡΤΗ
01
ΜΑΪΟΥ
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ
ΝΕΑ

Ο Wes Anderson δεν θέλει να βλέπει τα TikTok που τον μιμούνται

“Τα διαγράφω αμέσως”: Ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι αρνείται να δει τα viral TikTok που μιμούνται την χαρακτηριστική αισθητική του.

Ο Steve Carrell στην νέα ταινία του Wes Anderson, "Asteroid City"
Monopoli Team

Τους τελευταίους μήνες, ο Wes Anderson και η χαρακτηριστική αισθητική του έχουν γίνει “viral” στα social media και συγκεκριμένα στο TikTok, με εκατοντάδες χιλιάδες creators να μιμούνται το σκηνοθετικό στυλ του διάσημου σκηνοθέτη, δημιουργώντας βίντεο με τίτλο “Αν η ζωή ήταν ταινία του Wes Anderson” και διάφορες άλλες παραλλαγές.

Μάλιστα, το trend αυτό έχει πάρει τόσο μεγάλη διάσταση, που δημιουργοί έχουν επιστρατεύσει ακόμα και την τεχνητή νοημοσύνη για να φανταστούν πώς θα ήταν διάσημες ταινίες αν τις είχε σκηνοθετήσει ο σκηνοθέτης του “The French Dispatch” – με το βίντεο για Lord of The Rings α λα Wes Anderson να γίνεται viral.

Ωστόσο, ο σκηνοθέτης αρνείται να δει τα viral TikTok που μιμούνται την αισθητική και σκηνοθεσία του, σύμφωνα με νέα συνέντευξη τους στους Times. Μάλιστα, ζητά από τους φίλους τους να σταματήσουν να του στέλνουν memes και βίντεο από το “Wes Anderson challenge”.

@haleyybaylee Wes Anderson trend…. but make it about NYC Air Quality 😂😂😂 @Max Goodrich #WesAndersonTrend #WesAnderson ♬ original sound – haleyybaylee


“Είμαι πολύ καλός στο να προστατεύω τον εαυτό μου από όλα αυτά” είπε. “Αν κάποιος μου στείλει κάτι τέτοιο, θα το διαγράψω αμέσως και θα πω ‘συγγνώμη, αλλά σε παρακαλώ μην μου στέλνεις βίντεο με ανθρώπους να με μιμούνται’. Γιατί δεν θέλω να το κοιτάω και να σκέφτομαι ‘Αυτό κάνω; Αυτό εννοώ;’. Δεν θέλω να δω τι νομίζουν οι άλλοι ότι κάνω γιατί μετά μπορεί να αρχίσω να το κάνω”.

Σε λίγες εβδομάδες, εντωμεταξύ, θα κάνει πρεμιέρα σε όλο τον κόσμο η νέα sci-fi δραματική κωμωδία του Wes Anderson, με τίτλο “Asteroid City” και πρωταγωνιστές τους Tom Hanks, Scarlett Johansson, Margot Robbie, Maya Hawke και Steve Carell.

Τοποθετημένη τη δεκαετία του 1950 σε μια αμερικανική τουριστική πόλη στην έρημο που πρόκειται να αποτελέσει ένα από τα σημεία προσεδάφισης αστεροειδούς, η ταινία λέγεται ότι είναι ένας “ποιητικός διαλογισμός για το νόημα της ζωής”, αλλά και η πιο “προσωπική” ταινία του Anderson μέχρι τώρα.

Μπορείτε να δείτε το trailer παρακάτω:

Περισσότερα από Cine News
VIMA_WEB3b